Special Offer

Author

KES: Canny Ong

Assalamualaikum

Amacam Kes Bunuh Eksklusif di Malaysia? Kronologi kes dari awal hingga akhir. Maaf andai entri aku makin melalut-lalut ke arah true crime. Perasaan utk memahami manusia yang bertindak 'di luar batas kemanusiaan' semakin menjadi-jadi. Relate plak ngan apa yang kite belajar, memang super syiok la. 



Naa ari ni pasal mendiang Canny Ong plak. Tapi lebih jelas kalau korang tgk video yang aku letak kat bawah ni. Aku rasa time ditayangkan kat TV3 aku kat Uni kot. Semalam baru aku tgk pasal ni. Ala tak panjang pun. 21 minit je. Yang penting si pelaku telah pun tertangkap dan dijatuhkan hukum. Kenapa die melakukan dan bertindak sedemikian masih menjadi tanda tanye kepada aku.

Kesimpulannye, korang tgk video kat atas ni sebab ada ulasan dari peguam, polis, pendakwaraya, rakaman semula kejadian, tempat kejadian. Ok Bai..
P/S: Kadang-kadang kite rasa satu tempat tu selamat tapi sebenarnye tak pun. 
7 Komentar untuk "KES: Canny Ong"

ni kes pembunuh yg nama najib tu kan . dia satu tempat keje ngan fiza dulu . ms mlm kejadian , dia mintak nak pinjam kereta cousin , tp cousin tak bagi . nasib baik . kalau tak mungkin dgn cousin skali kene heret ke mahkamah .

tp byk lg kes bunuh yg senyap mcm tu je kan.. sbb pembunuhnya x dpt dikesan.. licik betol...

kt opis xdpt tgk video tu.hhuhuh..tggu balik umh bru tgk

Betul2 bukan semua tempat yang kita fikir selamat tu okay, tapi sebenarnya lagi bahaya. semoga pembunuh tu dijatuhkan hukuman yg sewajarnya!

misteri yg tak terjawab...hehehhee

kes ni kira dah lama kan..
tapi zaman skarang ni, lagilah xde tempat pun yg di rasakan selamat....

alaaa xleh nak tgk plak video tu.. tersekat2... tp ni pun kes yg kecoh gak kan dulu..

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top