Special Offer

Author

Lunch at Atap-Atap Restaurant

Assalamualaikum

Pejam celik pejam celik da pun hari Isnin, bulan 7. Enam bulan telah pun berlalu. Macam-macam cerita ada dlm setiap bulan tu kan. Btw, resipi yang aku nak buat tu masih lagi terbantut, sebab bahan baru beli semalam. So, memang tak de masa nk buat. 

Semalam sekali lagi pergi ke Atap-Atap Restaurant kat Amcorp Mall tapi try makanan lain plak. Makanan kat sini memang memuaskan hati di samping harganya yang berpatutan. Next time nak try ala carte plak.


Ni makanan yang aku order semalam. Atap-Atap Fried Rice. Sangat sedap hingga menjilat sudu dan Alhamdulillah kenyang.. :) . Harga tak sampai RM10 pun.



Ni makanan yang Lurviey order . Kum Heong Chicken Rice. Harga tak sampai RM10.




Untuk minuman aku masih belum puas menikmati Sour Plum with Calamansi yang memang dapat membasahkan tekak yang memang kering. Lurviey plak order Fresh Lemon with honey. Harga air RM4 and Lurviey pun RM4.

So, those yang tinggal dekat area PJ and masih belum penah try kat Restoran Atap-Atap boleh la try. Terima kasih kerana singgah baca entri ni and menjamu mata. 

UPDATED : RESTORAN ATAP ATAP TELAH DI TUTUP DI AMCORP MALL 

P/S: Makan makan makan tapi 1 kilo pun tak naik. Sigh**
9 Komentar untuk "Lunch at Atap-Atap Restaurant"

wahh lpr la plak ni.. hurm.. mcm nk ajak Mr. Helmi pergi gak le nnti.. :)

sedapnya tengok sotong tu..huhu

wah...pagi-pagi dah menikmati santapan mata juadah yang sedap-sedap...terliur dibuatnya :)

Hari ni kita puasa. tengok je makanan ni rasa laparlah pula..hehehe

sedapnya cuci mata tgk makanan.. hihii

sedpnyerr..! berkeroncong perut bila tgk makanan..!

sedapnya, zera lunch tadi, drive thru jee. :(

pergh mcm best je..terus rasa lapar...erkk

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top