No Comment

Assalamualaikum

Lagi berapa jam lagi nk bukak puasa. Untung sapa yg dapat balik awal. Lagi untung sapa yg dapat masak. Da fikir ke nak makan apa, nak beli apa, kat mane semua? 


Btw, time duk BW kat blog wajib terjah setiap hari confirm aku komen tapi kadang kala ada jugak entri yang aku tak tahu nk komen apa. Peribadi? Tak jugak.. Cume aku ketandusan komen. Hehe.. Korang pernah mcm tu tak? Tak nak buat smiley je kan? So tadi jenguk Blog Bersama Mazidul, and then aku pelik bile tgk kat komen SMTI. Apa benda plak SMTI nih. Tak pernah aku tahu pasal ni. Maklumlah tang bab singkatan ni aku ketinggalan sikit. Lepas tu aku pun google SMTI then baru tahu SMTI tu means [Saya Membaca Tampalan Ini]. So, lepas ni blog yg aku terjah and aku buntu nk komen apa tu, aku tinggalkan SMTI je ok 

Macam-macam la bahasa singkatan skang ni kan. Yg terbaru PARAM, Pasar Ramadhan. LOL.. 
Kalau tak tahu Google je if malu nak tanya kan. [Segalanya dihujung jari anda]

P/S: Ari ni jumpe Lurviey even lewat sikit =)
 


10 Komentar untuk "No Comment"

tu la terkejut dengar zahid kat era cakap PARAM...

sy stuju..kdg2 ketandusan idea nk komen apa...

xdk idea nk komen..tpi nk komen jgk kn?hehehe

SMTI. wah terbaru tu. tak pernah tahu pun. hehe.

hahahaha...bagus juga ni..ble pakai..sebab kesian kdg2 kita baca tp x tau mau komen apa...

hehehe..ayu pun baru tahu ni naniey..hehe..slaam 6 ramadhan ;-)

Param..nur pun terkejut bila tahu.nak tgelak pun ado..hahaha

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top