Special Offer

Author

Segmen Ayu: Saya Blogger Dari...

Assalamualaikum

Lame tak join segmen and ari ni nak join First Segmen dari Pengomen Tegar blog aku.. Siapa lagi kalau bukan Ayu yang sememangnye ayu orangnya. Jom support Ayu punye segmen!! Klik banner yang superb kat bawah ni ok? Ok????


Saya blogger dari......... mcm mne nk mule nih!!!
Ok lah, saya blogger dari Kelantan tapi dibesarkan kat Pahang lepas tu ikut parent menetap di Kelantan and skang ni tinggal di KL sebab keje disini. Wohooo... Sebut pasal Kelantan ni aku ada rahsia sikit tapi next entri la eh aku up pasal diriku and Kelantan.. :P

Aku nak tag and paksa Zera Eira utk join segmen ni.. Zera!!!!!!!!!! 


P/S: Jemput ramai2 join yuk!!!
Tag : join segmen
44 Komentar untuk "Segmen Ayu: Saya Blogger Dari..."

wahhh tq naniey,peserta 1 yg join tau..hehe...

nani dah join ek, esok kyra join.. skrg sibuk pulak bos ajak meeting.. hehe :)

bagus segmen ni kan..
sebab nur baru tahu nanie dari kelantan....

senyum sokmo nanie... :)

datang singgah dari segmen serupa...

http://chickypompom.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

baby geeeeel, sory lambat. ade test mekanik bahan. :)

join join! :)

dari segmen sama :) http://ordinaryzati.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

Assalamualaikum, so, asal Kelantan kan... Salam perkenalan... dari blogger Sabah... heheh

http://noorikmal.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari-sabah.html

salam singgah dr segmen yg ssms..gud luck ya

singgah dari segmen ayu.
salam kenal.sy dr kl :)

hye blogger KL.. sama la kite kan..deqla pun KL jugak.. :)

Salam perkenalan..singgah dr segmen yg sama

http://azumylini.blogspot.com/2012/07/assalamualaikum-dan-salam-1malaysia.html#comment-form

haluuu .. singgah sini dari segmen sama. jom ke blog sy plak ^__^

http://damnright-welcomestalker.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

salam..dari segmen sama.. follow sini.. jemput ke blog saya pula =) http://ibuafinaazfar.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari-selangor.html

salam perkenalan
jenguk&follow u
dr segmen yang sama
jemput jenguk :)

http://nurputribatrisyasuri.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

dah join jugak segmen ni...dari johor :)

follow awk ye...salam perkenalan :)

Salam perkenalan~~^_^
kte dri segmen yg sme..
bw n flow here :)
http://deary-ainn.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari-sarawak.html

singgah sini :D
http://gebangkembangwiflea.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari-perak.html

salam...dtg ziarah ats segmen yg sama...dah join...
jom terjah kawn2 lain.....:)

salam perkenalan =)

http://hazirahramli.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

nyue singgah n follow sini :)

http://nyueyien.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

blogger terengganu datang melawat disini.. ^_^

http://lokmanramli.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari-terengganu.html

salam,saya blogger dari kedah datang sini singgah dan follow (;

http://diarionlinenurul.blogspot.com/2012/07/segmen-ayusaya-blogger-dari.html

singgah & follow. dari segmen yg sama. salam kenal.

http://thecoklatblog.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

singgah dan follow juga..salam perkenalan dari saya.chik as pun masuk segmen yang sama..

jom join contest chik as plak.
http://pintuhati.blogspot.com/2012/07/terjah-segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

blogger dari sarawak..salam kenal..:)
http://sukatykupown.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari-sarawak.html

best ker kAt kuala lumpur......????
saya tak pernah g sana tu..... maklumlah tinggal kat tawau sabah.....huhuhu

datang dari segmen yang sama...n dah follow

http://ciffahmimalomuchacha.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari-tawausabah.html

Salam Ramadhan Al Mubarak..
Datang Dari Segmen Yg Sama.Blogger Dari SABAH,Salam Kenal Errkk.. Dah Follow Sini,Jemput Singgah Blog Saya Jugak K..^_^

http://manssmile.blogspot.com/2012/07/segmen-saya-blogger-dari-sabah.html

Assalam kenal..

Datang daripada segmen yang sama..

Saya blogger drp Putrajaya..Selamat berpuasa!!

Jom jenguk :
http://www.grey-hippo.blogspot.com/

salam ramadhan,dan salam kenal.

saya nurul blogger dr melaka=)tapi keje kat putrajaya..
http://hezrina83.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

dtg follow

http://greenonepiece.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

selamat bersegmen..

http://sna-aai.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

dtg dr segmen yg sama http://belogdaku.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html#axzz21bysiLj7

singgah sini dari segmen yang sama. done follow u :)

http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

Salam kenal !!dari segmen
http://hanifidrus.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

selmt bersegmen,saya blogge dr melaka=).

http://hezrina83.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

hai bloger kL...piko pn duk kL...slmt berpoce

sy tak join segment ni lgk...tapi i folo u tau...heheh :P

follow sini dari segmen yg sama

http://sweetsadmemory.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

http://loveprettydinda.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

dari penang..jmput singgah ye..

hai terjah sini membalas kunjungan..;D

http://uaredifferent.blogspot.com/2012/08/segmen-ayu-saya-blogger-dari-selangor.html

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top