Special Offer

Author

When Kids Kill

Assalamualaikum

Da kenyang makan gambar kat sini? Terima kasih.. Y'all patut pergi terjah and makan. 
Semalam after lunch ajak Lurviey pergi Book Xcess utk beli buku bulan ni. Finally dapat jugak beli. Cume belum baca je. After keje ari ni boleh la start baca. 





Hajat di hati nak amik 5 buku tapi apakan daya kocek dah kempis daa... Terpaksa letak balik ngan muka kecewa. Nak memilih buku pun satu hal da. 

Semalam ada 5 option

1. When Kids Kill
2. Evil Killer
3. Cold Blood Killer
4. Behind Yellow Tapes
5. Forensic Case Book

Last kali grab When Kids Kill. Harga RM 17.90. Murah kan? 

Pasal bunuh membunuh ni memang dari sekolah lagi aku suke cume bile masuk kelas abnormal psycho baru aku tahu kenapa dorang jadi macam ni. Kononnye nk praktikal kat hospital tapi macam tak cukup ilmu lagi then decide utk praktikal di UniKL je la.  Time analysis movie psycho yang paling aku suke sebab analysis behaviour and abnormalities. Tetiba rasa menyesal tak amik forensic dulu. Erk...


P/S: Lama tak berkunjung ke MPH.
9 Komentar untuk "When Kids Kill"

rajin betul naniey baca buku...mcm best ja cta ni...dpt diskaun lg tu..murah2..

suka juga baca buku tntg saiko2 ni.. mmg interesting citer2 cm ni for me

saya suka baca novel thriller ni...tapi novel melayu la..novel bi ni kureng sikit pemahamannya..hihi

bykbye buku..rajib btl dia..hihi

Nanie best ke cerita nih. rajinnya awak baca buku..

jgn lupa kongsikan ilmu2 yg menarik dlm buku tu ye.. :)

minat novel tak? btw, zera sedang jinakkan diri dgn penulisan fixie sbb encik gemuk zera suka baca semua buku dia. :) try lahh. ade kougar, dendam, macam2 lagi. :)

minat betoi bc novel...

akak minat tgk je.. bc tak.. ekkeke

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top