Special Offer

Author

Al-Kisah Almond London

Assalamualaikum...

Salam 3 Syawal.. Sapa da masuk ofis esok?? Selamat bekerja.. Me? Masih bercuti. Masih lagi kepenatan saat ini.. Ari ni pergi jalan2 rumah aki kat Padang Mokkan.. Lepas tu otw balik jalan bapak sesak tak leh habaq kat hang pa.. Panas plak tu..

Korang beraya ke mana ari ni? Apapun yg penting keselamatan harus di jaga ok.. Oh my.. Aku rindu kesayangan aku.. Dua hari tanpa dengar suara serak him.. Agaknye Lurviey msih penat kot.

Tajuk entri Almond London tapi citer pasal benda lain kan.. Ntah pape la.. Actually thun ni first time mama buat biskut Almond London and apa lagi aku mmg hadap biskut ni je la.. Biskut lain belum sentuh lagi.. Apa biskut fav korang??

Tag : emovere
5 Komentar untuk "Al-Kisah Almond London"

biskut almond white coklat.....hehe....sedap!

Selamat HAri Raya ...
Chentya suka Tat Jambu Mak Chenta buat!

semua zera sapu, tapi ni one of my favv oo! :) nyummy nyummy!

hadap je..? ade tolong mama buat x..?hihihih

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top