Special Offer

Author

Finally Got You

Assalamualaikum... Exhausted!! Tak mampu nk ckp lebih sbb bdn penat. Tapi masih akn cube melepakkan diri kt twitter kot2 geng pengomen teg...
Phone Calls Phobic

Phone Calls Phobic

Assalamualaikum Friday peeps... Friday!!! Cepat plak kan hari ni da Jumaat.  Hari ni aku nak mendedahkan satu rahsia besar sejak ak...

Opoq Jumpa Vet

Assalamualaikum Hari ni da hari Khamis. Esok da Jumaat. Cepat je minggu ni berlalu. Start dari Isnin yang agak busy then Selasa dengan ...
Kisah AnNur dan Meow

Kisah AnNur dan Meow

Assalamualaikum Selamat pagi semua.. Hari ni nak story pasal AnNur dan Meow . Ala yg dialog dlm bahasa jawi tu. Aku memula ingatkan kis...

Greenleaf Hotel Kuantan

Assalamualaikum Lama sudaa ku peram entri ni ari ni baru leh up. Al maklumlah busy duk fokus masa sekarang bukan masa lampau bak kat...

Noodles at Uncle Chili

Assalamualaikum Good Morning peeps. Have a great day. Alhamdulillah masih diberi kesempatan untuk bernafas dan masih dapat menggunakan ...

Random Sunday- English VS Kelate

Assalamualaikum.. Happy sunday everyone..Ari ni buat apa? Keluar? Shopping? Movies? Exercise? Me bermalas-malasan. Sumpah malas nk bukak b...

Terima Kasih Puan Fatima

Assalamualaikum.. Selamat pagi semua.. Hari ni bru leh share pasal email yg aku dapat dari Pn Fatimah ni. Ramai rasanye da dpt email mcm ni....

4 Langkah Penting Sebelum Mengambil Vitamin

Assalamualaikum Salam Jumaat everyone.. Semalam belek-belek majalah Lisa then nampak la info tentang 4 Langkah Penting Sebelum Mengambil...
Rela Dalam Terpaksa

Rela Dalam Terpaksa

Assalamualaikum Selamat pagi semua... Ari ni da pun hari Khamis.. Esok Jumaat.. Tak sabar tunggu next week. *wink-wink. Pepagi lagi da...

Review: Ceutical Strawberry Ice Spring Mask

Assalamualaikum Rasanye mcm da lame tak review produk. Sebab tak de produk baru utk review. Tapi skang ada a few produk yg aku nk revie...

Wordless Wednesday: Ole-Ole From Melbourne

Assalamualaikum P/S: Semoga hari ini lebih energetic dari semalam. Yeahh.. Positive energy.. Sila menyerap!!! Have a nice day peeps..  P/...
Pray for Ahmad Adam Syukri

Pray for Ahmad Adam Syukri

Assalamualaikum Berat mata memandang berat lagi bahu yang memikul. Pilu hati aku melihat kondisi adik Adam. Aku follow pages adik Adam ni...

Home Decor #1

Assalamualaikum... Hi peeps.. Ramai betul blogger bercuti dri update entri ye. Sampai aku buntu nk terjah sapa. Nasib ada twitter. Leh twe...

Random Saturday

Assalamualaikum... Apa y'all buat hari ni? Pergi open house? Tgk wayang? Jalan2? Shopping? Me? Start my day with full of HOPE. Hope dp...

Me and Manuscript

Assalamualaikum...

Kisah Hidup Saya- Part 4

Assalamualaikum... Terima kasih kerana masih sudi mendengar kisah hidup saya. Nampak gmbr kt bawah ni? Gambar baru lepas kena marah.. Wala...
Gangnam Style??

Gangnam Style??

Assalamualaikum SEKARANG ini orang ramai asyik bercerita tentang Gangnam Style, lagu dendangan Psy, penyanyi hip hop dari Korea. Ternyata...

Tudung oh Tudung

Assalamualaikum Sekadar berkongsi apa yg aku baca di FB. Masing-masing nilai sendiri termasuk aku jugak. Sama2 renungkan. :) P/S: Slm ...

Lepaking at Old Town White Coffee

Assalamualaikum Pening la tak tahu nak makan apa for dinner. MUST EAT utk gain weight. *kononnye . Finally I find my 'real selera&#...

Sesegar Hijau Daun

Assalamualaikum Suka tak tanaman hijau? Sangat segar dan nyaman bile keliling rumah dipenuhi dengan pokok hijau kan. Aku lebih prefer...

Kisah Hidup Saya- Part Three

Assalamualaikum Ada yg bosan nk mendengar kisah saya? Sila pangkah. Sekian.. Bagi yang tak thu kisah saya sebelum ni boleh klik kat [Part O...

Wordless Wednesday: Breaking Breakfast Routine

Assalamualaikum Good Morning!!! P/S: Your breakfast??

Resepi: Macaroni Goreng Telur

Assalamualaikum Hari ni nk up resepi yg paling simple. Simple bagi org yg tak cukup alatan nk masak dan sekadar mengharap rice cooker sema...

Buku: 100 Most Infamous Criminals

Assalamualaikum Buku lagi? Kali ni buku 100 Most Infamous Criminals . Nak dijadikan cerita, ari Ahad aku keluar ke Book Xcess sorang-sor...

Kisah Hidup Saya- Part Two

Assalamualaikum [Part One] Hi kawan-kawan, hari ni saya nk ckp pasal hari mula-mula saya bertemu dengan tuan saya. Tgk lah gmbr saya kt ...

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top