Special Offer

Author

Review: Beautee Acne Soap

Assalamualaikum

Another product to review!! For sure for those yang acne problem. Stress? Ye aku sgt memahami. Tapi ada orang yang naik seketul riuh sekampung bagaimana plak yg penuh satu muke. Nak fight jerawat degil kan? Aku pernah alami dua-dua situasi kat atas. As I mention before, segalanye bermula after Dinner masa first year. Akibat kedegilan tak nak dengar ckp Lurviey aku yang merana sampai hari ini. 


Hari ni nak review Beautee Acne Soap. Sangatlah bagus. For me, memang menjadi la. Alhamdulillah but keep in mind yang semua ni happen dengan izin Allah. Setelah hampir dua bulan aku guna so hari ni baru leh up entri share kan tapi entri tanpa gambar aku la. Gambar produk je :P




Beautee Soap ni ada dua jenis ; Acne Soap and Lightening Soap. So bagi sapa yg nak putihkan wajah tu leh beli Lightening Soap tapi tak sesuai utk mereka yang kulit berjerawat. So, acne soap khas untuk orang kulit berjerawat.




Description tentang Beautee Acne Soap. Rasanye korang nampak dengan jelas kan apa yang dipaparkan.




Inilah rupa Beautee Acne Soap setelah dibogelkan. Color kuning. Bau mcm medicated soap. Di sebabkan besar gedabak macam tu and untuk memastikan penggunaan sabun ni cukup sebulan maka aku potong-potong la kepada beberapa bahagian. Mudah nak guna. 

Review aku

  • Minggu pertama penggunaan sabun ni, kulit akan kering terutama kawasan atas hidung.
  • Jerawat mula mengecut and hilang. Yg tak best ada parut :(
  • Rasa fresh lepas cuci muka guna sabun ni. Rasa kulit ada bernafas and serap oksigen masuk ke bawah kulit
  • Selepas sebulan guna jerawat tinggal sikit and sikit and TAK DE da. *ada pun time PMS tu pun tecik jew. 
 Harga?

RM 30 (untuk kegunaan sebulan)


Kat Mana?

Boleh purchase di www.beautee.com.my 


Aku beli ngan Kak Mas. Kak Mas ni ada salun kat Pandan Indah. So boleh pergi kedai die sendiri if y'all need free consultation utk product yg korang nk beli.

Entri ini tidak berbayar. Ini adalah review aku terhadap produk yang aku guna. Mana tau ada yg masih mencari produk yang sesuai. Yang penting adalah SABAR :). Skang aku tengah guna product utk scar plak. Nak tahu apa? Tunggu.. Will review the product soon.

IKLAN: DPTKAN COLLAGEN EYE MASK YANG MURAH... BAGUS UTK MERAWAT MATA YANG SEMBAB, LINGKARAN HITAM, KEDUTAN DI KELILING MATA. PM SAYA DI 0179656087 ATAU PM DIRECT DI FB https://www.facebook.com/StylezStoreHouse

P/S: Terpaksa try and error. :)



12 Komentar untuk "Review: Beautee Acne Soap"

Ohh.. wa dulu2 time sekolah suka pakai sabun susu kambing.. ^_^ sabun muka.. =)

time PMS, mesti ada jugak yang keluar even kecik secoet....-__-"

wahhh nti mkin cntiklah kulit nnani..huhu..jnuh jgk kn nk cr prduk yg ssuai dgn kita

macam bagus je ni.. thanx kongsikan info pasal produk ni :)

kira okla produk ni ea.. ikut kesesuaian kulit juga kan.

dah follow sini..tak tau mana nak komen..so,tulis kat cni je ye? :)

betul tu..yg pnting sabar.. try and error la..mcm sweety pun dulu mcm tu la..smpai jmpa produk yg btl2 ngam baru berenti.. n mentenkn saja la..hehe

seronok kan bila dapat jumpa produk yg sesuai dengan kita.. :)

produk tu mmg sesuai dgn nani la yer...pasni makin cantik la kulit nani :)

bagus ni product review. ingredients dia pun ada vco. vco ni mmg bagus la kot.

dya takut nk guna..hihi..kulit sensitif..hihi,,tp rasa mcm nk guna..p.indah tu dh dkt..btl2 kt umh dya

mcm deqla dah serasi ngan safi.. x penah lg cuba yg lain..tp yg ni ok tak utk hilangkan bintik2 hitam??

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top