Special Offer

Author

Sakit dan UV

Assalamualaikum

Yeayy kejap lagi balik. Boleh rest.. Hutang BW da hampir nak selesai. Ada yang aku terjah tp tak leh komen tu maap la. Ari Isnin, wajib bukak Nuffnang. Bukan sekadar nk tgk earning je tapi nak tgh stats. Mentang-mentang la minggu lepas ari khamis aku da start tak sihat terus turun UV. Tapi still melebihi 1k++  



4 hari sakit tak sihat and tak sempat berkunjung balas. Bile sakit mampu up entri je. :P 

P/S: Fuh semakin mencabar la keje kat sini.. Mencabar kesabaran aku.. 







13 Komentar untuk "Sakit dan UV "

xpe dear.. yg pntg kesihatan diutamakan dulu..hope cpt smbuh k..

comel je awak ni kan..hehhehe
jangan stress2 tau kena banyak berehat, rajin2 makan ubat okay..;)

perghhh..dasyat tol UV nanie.. :)

jgn lupa mkn ubattt.!

wahh byknya uv nani apa rhsia??hehe..jga kshran sma nani msim skit ni.huhu

wah!!!! ramainya !!!! tak pernah deno org dtg blog deno ramai mcm tu... btw, semoga cpt sihat ya... jgn lupa ubat! :)

p/s: cantik la header blog baru! :)

fuyoo! tinggi nya stat!

naniey, ape rahsia selalu update header ni? makin ayu lah! :)

first baca tajuk ingatkan UV is ultraviolet. sbb words depan tu sakit. huhu..

tingginyer traffic..nurul tak banyak cenggitu..huhu nnt bleh kongsi tips

Sakit2 pun UV still banyak..dasat tu..

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top