Special Offer

Author

Accounting Course

Assalamualaikum

Good Morning Monday... I'm back... Tapi masih semput menerjah pengomen tegar blog ni. Jadi yang belum di terjah tu aku belum publish lagi komen.. Ramai yg mencari aku? Wahahaa..Sampai akak kat floor tu ingat aku da keluar hostel. Rupenye cuti. Lama tu.. Lame ke? Aku rasa mcm kejap je.. Weeehoo... 

Balik sini banyak benda nak kena fikir. Even tidur pun termimpi2. Sadis betul perancangan aku. Apapun ku cuba bangkit perlahan. Sakit pun harus juga bangkit sebab ni soal masa depan aku. Sudah cukup sudah fikir orang lain, jaga perasaan orang sampai diri sendiri sakit tanpa sedar. 

Salah satu perancangan aku tahun depan if panjang umur, murah rezeki, duit cukup aku nak sambung study. Harus mula serious, umur makin meningkat.. Even it's not about the numbers!! But still aku kena achieve target before umur sekian..sekian...sekian... 
Aku hanya mampu merancang tapi Allah yang menentukan. Terkadang aku terfikir kenapa begitu mudah aku dapat keje before grad tetapi kini sukar untuk keluar from this co? Adakah sesuatu yang terbaik untuk aku di masa mendatang? Adakah Allah mahu aku terus berada di sini? Menguji kesabaran aku? Ye aku hanya hambaNya sahaja dan Dia berhak menguji aku.. 


P/S: Ghairah yang kian menghilang... :(

16 Komentar untuk "Accounting Course"

cweety tau...sbb rumate dulu sume bdak account...n.....dorg pon x tdo mlm.....ish3....btw...gud luck

fikirkan yg terbaik ya nani ;-)...selamat kembali kerja..lma nani cti..hihi

Naniey nk smbung master eh? Wowwwww!

stuju orang sambung study..hehe semoga tercapai cita2..ye

best blajar acc..xp pasaran kerja x menjamin..takut jugak..:)

baguslah kalau ada cita camtu all the best ye

bagus nani ni.. mg berjaya sambung study :-)

bagus dah niat tu nanie.. tapi kena taman betul2 semangat tu..

apapun, nur yakin nanie boleh.. :)

buat keputusan yg terbaik kak..
all the best..=)

InshaAllah nani. Dia telah tetapkan semua yg terbaik utk kita. teruskan niat nani tu.

naniey nak amik acctg ke? kalau mcm tu kita sama la.. cuma deno dah last sem.. ada paper financial accounting 6 dan management accounting 2 je.. kali ni deno tangguh blaja kali ke 5 sebab sakit.. umo da 23 tapi belum habis sbb sakit ni.. takpe, blaja umur brapa pun boleh kan? all the best!

aahlah lama tul cuti=)takper nani buatyang terbaik.kalau nak studi ok jer=)lagi bagus..nak wat pjj ker nak buat fulltime?amik master?takper slow kayuh..

seronoknya lah dpt cuti lama..hihi

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top