Special Offer

Author

Buku: Motivasi Berani dan Berjaya

Assalamualaikum

Hari kedua di ofis setelah lama bercuti. Still busy.. Tak ckup tangan. Duk wat keje orang je. Keje aku pun tak settle2 lagi. 

Rasa mcm da lame je tak share pasal buku kan? Bulan lepas tak beli pun :( Bulan ni pun sama :( :(
Buku yg aku share ni buku yang aku dapat hadiah 6 tahun lepas.. Motivasi Berani dan Berjaya. Baca first page je lepas tu terus berhabuk cam gitu je. 


Bile baca ada la kena sikit ngan diri aku. Agak pedas jugak bile baca buku ni. Sebab aku dlm peringkat krisis kerjaya.  Bak kata Dr Niki Shuhada 'org berjaya bile jatuh die cepat bangun'.Nk senang bukan mudah tapi nk susah sangatlah senang. 

Ada a few thing dlm buku ni aku nak share dengan kalian.. Tunggu!!! :)


P/S: Nk keluar ke KWSP plak urusan ofis.. 



9 Komentar untuk "Buku: Motivasi Berani dan Berjaya"

salam naniey. harap awak sihat hendaknya. buku motivasi ni macam best je. tak sabar nak tunggu apa yang cuba naniey nak share dengan kami..hehehe

tak suke membace , tapi harap naniey erikan kan ye nanti , hehhe

betul..nak senang bukan senang.. tapi nak susah..sekejap je.

sama2 kita lebih bersemangat ya nanie.. :)

susah sikit klau bab membaca nie..=P
klau terpksa jugak carik buku nipis2..-.-'

klau ada yg tlong ringkaskan cantik r..hehe..

k da tak sabar tunggu entri ttg buku2

mcm beznya nani..ayu suka klu bab motivasi diri ni..hehe

mcm nk pinjam je buku tu..blh x?hihi

minat jugak kalau buku motivasi ni. tp mcm dah lama tak baca.

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top