Special Offer

Author

Domain Naniey Dot Com

Assalamualaikum

Selamat petang semua.. Maaf if ada yang tak sempat ku terjah ari ni.. Aku terjah malam ni ok? Janji... Especially list pengomen tegar dan wajib terjah. :)


Currently aku punye url adalah www.naniey.com . Tapi if kalian masih mencari http://nanieybarnieylurviey.blogspot.com , die akan direct kepada naniey dot com terus.  Tapi.. ada lagi tapi... tapi... die mcm bengong sikit la. Kejap ok kejap tak ok. So harap maaf la if tak ok tu.. Mungkin ada benda yang kena betulkan. 

Terima kasih Ayu inform pasal Deqla tak dpt masuk kat sini di Chatbox. :) 


P/S: Freezing in da office.. 

18 Komentar untuk "Domain Naniey Dot Com"

Kalau tukar domain ni, dah tentulah deqla tak boleh masuk.. sebab opis dia block laman web yg guna domian ni..

byk lagi blog yg deqla tak dapat masuk.. mcm blog abg ben, lyssa, boni... dan blog seangkatan dengannya..

apapun, tahniah nanie... nur belum terpikir lagi...

Naniiiii…sunyi je nani hari ini…buzy eh?? Sejuk ke dalam opis tu sampai beku? hehehehe

yeayy nani dh ada domain sndri..hiihi

Ohhh... dah tukar domain....
patut nampak tweet cik nur tadi, cakap tak boleh masuk....... =D

wahdah ade domain sendiri..best nya..:)

bestnya dah ada domain sendiri. :)

Wah domain bawuuuuu... Nnt kak M kena tukaq kat Bloglist la yek..

wow..
maju ke depan ;D
tahniah naniey

wahhh...dah ada domain sendiri...tahniah ^^

wah... nani makin maju... tahniah :-)

wah makin maju..ntah bila dpt pakai domain sendiri

Akak pun mcm deqla.jrg masuk sbb kt opis dah sekat

wah nani dh ada domain sendiri beshnyerrrr....tahniah yer

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top