Special Offer

Author

Fitness: Butt Workout

Assalamualaikum

Pernah buat butt workout? Ngeee.. Ok la today just nk share secara briefly pasal butt workout. Nk cntik kena la rajin usaha. Tak payah la sampai nk pakai bontot palsu. Ish.. Buat malu je. Aku tak setuju dgn produk-produk mcm tu. Kenapa sampai nk pakai bontot palsu????? Sebab nk nampak seksi eh?

Instead of pakai bontot palsu tu why not buat butt workout. Lagi puas hati. Malaysian...sigh** Suka shortcut kan. Semua nk mudah. Usaha tak nak. Adehh... 





Kalau tak paham jugak boleh tgk kat Youtube

Katarsis: Kalau rsa susah sgt buat je Squats. Bridge pun ok.  Byk benefit. Selain tone your butt boleh kuatkan kaki, and juga kasik shape kat paha. Paling penting hilangkan selulit yg tak cntik tu. Those yang guna smartphones and yg ada tab tu boleh download kt App Store/Play Store. Ada video utk mcm2 exercise. Abs, Butt, Arms, Cardio, etc. Cer buat. Mesti rasa kelainan. =)


P/S: Tak suke tgk org yang beli bontot palsu. Weirdo. 
P/S/S:  Lmbt sikit aku terjah korang ok :) 


14 Komentar untuk "Fitness: Butt Workout"

salam nani..tudia ...nanti kak intan nak buat di umah..hehehe

wahh dq pon nk but jugak la. hehe

datang dari belog cahaya cita " happy birthday" :)

ade jual ke bontot tu di malaysia..?
dan persoalannya,..tak panas ke pakai bontot pelesu..?

hihi.. nak buat senang je cuma rajin ngan malas. boleh cuba ni. ;)

husna pernah baca pasal nih jugak..cara paling senang bangun duduk atas kerusi..ulang sebanyak mungkin..=D

Haha..muntot pun ade yg palsu ke?? haihh..buroknye...baik muntot asli..dah tentu sendri punya...hihihi

muntut palsu..ayoooo..

ade ke muntut palsu...huhu..

sape lah yang pakai 2.

Lebih selesa muntot asli drpd yg palsu ni...

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top