Special Offer

Author

My Handwriting

Assalamualaikum...

Happy Saturday peeps.. Semalam ari yg super busy cuz boss da nak fly so byk la keje ngan report bagai. Grrr.. Lepas tu kena lak menulis 16 keping kad utk co client. Adehhh.. Sapa jadi mangsa menulis tu kalau tak aku. Ye la opis pun ada 4 org je. Tak kan la nk suh super senior kan?

Since sekolah lagi tang bab tulis menulis ni mmg selalu la aku jdi mangsa. Kena tulis itu ini. Adehhh... Kenapa? Tulisan cntik? Kemas? Emm mungkin la. *perasanjap* Masa darjah satu tulisan buruk gile and setiap hari balik rumah mama akan check beg sekolah, ada homework ke tak. Perghh ble nmpk je tulisan aku yg buruk, dgn gigih mama salin balik petikan yg aku tulis kt kertas lain then padam buku aku, suh aku tulis balik. Sbb tu la tulisan aku mcm tu.. Tak pernah berubah dari darjah 2 hingga sekarang :) and still tak reti wat tulisan berangkai..

Setepek gmbr tulisan aku smlm ....

27 Komentar untuk "My Handwriting"

salam sabtu nani! cantik tau tulisan nani! tulisan kak intan memang buruk..siyus..tak leh nak tulih kemas2..tatau nape

kemaslah tulisan nani..nice ja..hihi..slaam sabtu nani..g mna?ayu kt umh ja.hehe

cantik!! bulat besar..nmpak jelas..=)

husna plak kejap senget kejap lurus..=P

cantik tulisan naniey.. tulisan deno pula sangat kecik.! hihi

cantik tulisan nani. tulisan sy masyaAllah susah nak baca. nak2 kalau time mals huhu

cantik la tu bulat2. sama saiz je semua. huhu..

Tulisan seketul2 tp ble malas tulisan buruk jgk tp mmg xpaham la.. Adehh..

Keluar jln2 heee.. :) sbb da diajar kot tu yg jdi mcm tu tuh

Rmai org ckp bulat2. Hehe.. Xpe janji kite ske tulisan kite sndiri n yg penting paham

Hehe. Time mls tu biasa nani mmg langsung xpaham. Ngalahkan tulisan doc

Kira cantik la tu tulisan Nani kalau nk dibanding ngan akak..hi hi

serius mmg cantik dan kemas... :)

wah cantik tulisan akak:)

suka2..kina nye cakap ayam gilaa...
:)

Kembang semangkuk terapung perasan. Hee

Wahh cantiknye tulisan! kalo deqla jenuh aih nk tulis mcm tu... :p

cantiklah tulisan nani..senang nk baca..:D

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top