Special Offer

Author

Saya Anak Kampung

Assalamualaikum

Khas buat Eja... 

I tak tahu apa lagi masalah you and rasanye semua da settlekan? Da setahun.. Kenapa masih ada unsur mcm 'unfinished business'? Rasanya I da tak de sebut pun pasal you and other thing.. I memang anak kampung sebab tu entry I memang kekampungan. Maaf ye jika blog I ni menganggu ketenangan diri you di sana. Kenapa singgah dan baca kalau da tahu buang masa you. I harap tiada lagi komen dari you and tolong jangan ganggu hidup I lagi sbb I langsung tak sebut lagi kisah hidup you and segala tentang you. 

Tak perlu la  menghamburkan kata-kata wadefaq kepada saudara Islam sendiri.  Tak elok kan? Rasanye masing-masing tahu and boleh berfikir. I tak ckp I ni baik and bagus mcm you but we as human being pun ada perasaan. So please I hope if you ada rasa tak puas hati or apa2 let me know. I tak nak benda ni lebih2. Tau kan yg nyawa kite Allah boleh tarik bile-bile masa je. I mintak maaf sgt2 andai ada buat you tak puas hati. Rasanye last time kite da ckp di FB and masing2 da janji tak kan ckp lagi kan. Tapi ari ni??




Ye saya anak kampung dan saya tak pernah menyesal dilahirkan sebagai orang kampung. Dan paling penting saya bersyukur dilahirkan sebagai seorang Islam. Walaupun kadang kala saya tersasar dari landasan. Tapi setiap hari saya cuba memperbaiki diri saya. Hablum minallah Hablum minannas

Update: Jgn kalian google cari lak empunya badan yg komen tu. Bukan orang yang sama. Biarlah rahsia siapa. Hanya aku dan Allah je tahu. :)


P/S: Thanks sebab singgah kat blog budak kampung.. :)
Tag : emovere
1 Komentar untuk "Saya Anak Kampung"

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top