Special Offer

Author

Kurang Tidur Penyebab Obes

Assalamualaikum..

Happy Sabtuday peeps.. Selesai da BW pagi tadi utk list wajib terjah. Cume yang domain dot my tu tak dapat access la. Later la saya terjah balik okeh?

Lame saya tak bukak Food Tips dalam phone ni. Just now bukak and tertarik dengan gambar kat bawah ni.. Betul ke kurang tidur penyebab obesiti? Saya tahu kite semua memerlukan tidur yang cukup untuk memastikan kite kekal cergas dan cerdas keesokan harinya. Bile kite cergas dan cerdas maka produktiviti dapat ditingkatkan. Bila produktiviti meningkat ekonomi negara pun meningkat tetapi ianya tidak bermakna pendapatan per kapita penduduk Malaysia jugak meningkat. Eh, terlebih sudaa.. Iolls rindu nak belajar ekonomi!!

Cer komen sikit gambar nih

11 Komentar untuk "Kurang Tidur Penyebab Obes"

Ohh . Thanks info tu. Ingat tido lebih je obes :')

serius?? kenapa agaknya mcm tu ye?? 0.o?

oo..patutlah blog dot com xleh buka...

ape masalahnya eh nani..?

ermm..maybe betul.....

Betul tu...terlebih tdo pun x leh jugak..

Kalau nak gemik sikit boleh kot sekali sekala kurang tidur..
Eh?? Boleh ke macam tu??
Sesuka hati AJ je....
Hehehheheh... =P

erk, biar betul ???
alamak ! nak kena ubah ni. hehe

tidur yg cukup penting untuk kesihatan tubuh badan

kak intan rajin juga tido lewat..alamak kena ubah ni..bahaya..hehe.tq naniey info n

entahlah.first time dgr..kurg tidur blh menyebabkan obesiti..huhu..

akak tidur 5-6 jam..sebab tue obes kot..hahaha

siap masuk bab ekonomi lagi. hihi.. err tp apa kaitannya ye lewat tidur dgn obes?

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top