Special Offer

Author

Sekeping Nota

اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ

Selamat hari khamis.. Esok warga Kuala Lumpur bercuti (bagi yang keje). Cuti keje ofis je tapi keje lain tetap berjalan seperti biasa. Semalam saya ada bagitau akan dapat rumet kan? Hehe... Lepas dapat panggilan dari warden tu kepala duk serabut dah sebab tupperware saya letak kat bahagian rumet. Nak berkejar balik sat, adesss malas plak nk jalan. Tapi warden cakap die akan inform rumet baru tu ada barang saya kat tempat dia. 

Nota dari Google

Abis keje laju-laju jalan kaki, lintas jalan, naik tangga, touch security card then terus ke bilik. Sampai depan bilik, 'eh tak de selipar baru pun'. Then masuk bilik, eh tak ada apa-apa perubahan pun. Masih sama mcm yang saya tinggalkan pagi tadi. Then duk relax sat, bukak lappy sebelum mulakan keje packaging barang. 

Lepas tu baru saya perasan ada sekeping note atas lappy. Ada pesanan dari rumet baru.. She introduce her self and leave her contact number and adv me to sms her. So I sms her and she replied 'nak inform saya takut saya terkejut masuk ada orang baru'.. Adess.. Hehe.. Tak pe warden da inform awal. Minggu lepas warden ada call Kak Mai depan bilik ckp mungkin budak baru masuk bilik Kak Mai. Sekali bilik saya daa... Kak Mai da nk fly overseas next month sambung PhD in Law. Fuyooo... 

Pagi tadi duk borak-borak ngan Kak Mai depan singki, then ckp yang budak baru tu masuk bilik saya and Kak Mai ckp mungkin warden nk jimatkan kos kot. Haha..  Ada kemungkinan la.. 


P/S: Ari ni half day
P/S/S: Mohon maaf utk Kak MV, Deno, Kak Ina, Kak Nurul, Yui, Kina, Cik Ai, Dya dll sebab tak sempat nk BW lagi.. Insha Allah ari ni.. Name yang tak disebut tu sempat terjah semalam :)


Tag : emovere
10 Komentar untuk "Sekeping Nota"

Syoknya 1/2 day.........................

blum jumpa lg ke ngan rumet baru? nk berkenalan ni. hihi..

aah smlm dh ada jejak nani. ;)

singgah lewat malam di sini...

mcm best je hostel nanie kan..
bilik air di luar ke dalam eh hostel ni,..?

bagus gak rumate mcm tu.. xla org terkejut tetiba ada barang baru itu ini.. hehe..

Owh..ade kwn baru la eh...knl2 la eh...hihihi

haha..hormat dya kat kak nani..

semoga orgnya org yg baik2..=)

wahh ada kawan baru lah nani nti..hehe

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top