Special Offer

Author

Kahwin oh Kahwin

Assalamualaikum...

Selamat tengah malam.. Eh.. Da awal pagi kan? Malam ni kerajinan lak kemas dapur then ratah ikan patin masak tempoyak, check order and email.. BW? Sempat jgk tapi faham je la.. Iolss slow sikit skang ni. Yang penting akan smpai jugak rumah uolss semua. Rasa serba salah pun ada jgk ni. Sebab lambat sgt terjah kalian.. Iolss tak pencen lagi dari dunia blogging ni ok. Akan di beri notis sekiranya iolss nak pencen.

Sawan iolss da mai daa gini ler jadinye.

Okeh.. Nampak entri pasal kahwin oh kahwin tu?? Di sebabkan iolss da berada di peringkat remaja bangka opkos la saya sentiasa cuba lari dari pertanyaan tentang kahwin. Ooohoiiiiiiiii.. Sakit telinga tau dengar soalan pasal kahwin ni. Parah hati rasa..

Tipu la kalau saya ckp saya tak fikir pasal ni tapi apakan daya bukan saya ada kuasa. Kadang terpaksa lari dan mengelak sebab tak nak dengar soalan yang bakal diajukan. Adess..

Semalam mama ckp nk ajak bincang pasal kawin ngan papa. Tapi saya ckp saya nak tengok tv. See.. Saya tak sedia nak ckp pasal ni lagi.. Sebab masih ada target yang belum achieve lagi.

Target dalam perancangan saya masa umur 25 tahun tapi atas sebab-sebab tertentu terpaksa la postpone dulu niat di hati sanubari. Terpaksa rationalize utk berada dalam 'equilibrium'.

Bile tengok check list pasal kahwin tu, mak aihhhh banyak nye kena buat.. Pejam mata tutup balik check list tu bukak buku akaun.. Ok bye... Tak mo pikit lagi even kat otak tu selalu je duk fikir..

Saya yang mengharap dan menanti perhubungan yang halal antara saya dan dia (Lurviey). Doakan yang baik2 utk kami dan dipermudahkan segala urusan kami ye.. Aamiin.. Jazakallah Khairan..

21 Komentar untuk "Kahwin oh Kahwin"

Soal kawen selalu menyesakkan jiwa kan... =D

jangan risau k. bila dah sampai waktunya, InshaAllah akan dipermudahkan.

sape taknak kawen. ;)

Insyallah, kalau ada jodoh tak kemana... Kalau dah tiba masa u guys akak bersatu juga.. Takmo pening2 fikir ok... Nanti tak comel... :P

nmpknya persolan utk kwin lbh byk tu..hihi..ayu pn doakan moga dipermudahkan jodoh nani dan lurviey ya..gudluck my dear ;)

salam naniey...maaf lambat terjah..:) naniey dah boleh dah kahwin..carrier boleh selaraskan juga bila dah kawen nanti..hehe..kak intan doakan semoga naniey dan lurviey cepat2 ke jinjang pelamin..ameen

nah mak & ayah dah tanya..jeng jeng..MV doakan semoga naniey & lurviey akan smpi ke jinjang pelamin

nah mak & ayah dah tanya..jeng jeng..MV doakan semoga naniey & lurviey akan smpi ke jinjang pelamin

klau belum brsedia eloklah persiapkn diri dgn segera. hal kawin ni suatu perkara yg besar, ini soal masa depan. CiM dulu kawin diaturkn keluarga tp alhamdulillah dpt hadapinya dgn baik dn kini kami dh brsama lbh 10thn.

minggu lps adik CiM pula mndirikan rumah tangga. agak kepenatan juga menguruskn majlis tp kami suka sbb segala hal kami adik bradik uruskn sendiri. moga mereka kekal bahagia.

semoga semua nya dipermudahkan :)

alahaii..nk kasi komitmen dkat kawen berat kan kak nani..=(

insya-Allah akak,kalau dah jodoh,tak kemane..ye dak??semoga ape yang direncanakan termakbul.. =)

mmg serabut kan kalo pikir psl kawen...tp nk xnk kena pikir gak..huhu... apapun, moga naniey bertemu jodoh dgn lurviey..dan bahagia dunia akhirat... ;)

soalan semua ni mmg xakan habis..lepas kwin tanya ank..ade tnya tnya tmbah bila..pastu bila nak bmenantu...grrr...!

Ni contest baru.....
Pakai pic sama je.....
Hehehheheh.....
tak tau bila tarikh tutupnya.. =D

Ni contest baru.....
Pakai pic sama je.....
Hehehheheh.....
tak tau bila tarikh tutupnya.. =D

fewittttttttttttttt. semoga berpanjangan ye naniey. cepat2 kawin. nak makan nasi minyak spesel naniey ni! :)

malu bila ckp psl kawen kan.. hihiii

akak doakan semoha hubungan nani dgn lurviey sampai jinjang pelamin yer

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top