Special Offer

Author

Medan Selera Jerteh

اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ

Happy Sabtuday... Up satu entry before keluar ngan family.. Heaven nye bile duk rumah.. Dapat masuk dapur, dapat tengok tv.. Huahaha.. Maklumlah duk hostel dapat masuk bilik and toilet je.. Saya terjah kalian later okeh.. Cuti ni boleh la BW sambil buat keje.. Rumah pun da ada tenet. Tak yah guna berukband. 

Petang semalam pergi Medan Selera Jerteh.. Jerteh ngan Pasir Puteh tak jauh pun.. Target kalau ke Medan Selera Jerteh confirm la beli nasi air.. Orang memang ramai.. Mcm-mcm makanan ada.. Bile da balik rumah baru ingat, lupa nak beli akok. Adesss.. Akok panas yang sedap kat Pasir Puteh pun da tak de..

 Gambar tak sharp sebab curi-curi amik. Hehe... 

Setepek gambar nasi air. Lurviey siap ckp 'banyaknye beli'. Actually ni gambar nasi air yang ada kt meja kedai ni yang da siap bungkus.. =)

Hari ini ke Kota Bharu, esok ke Pasir Puteh then mungkin lusa ke Jerteh lagi.. Petang ni plan nk buat garden kat laman rumah.. Agak2 rajin tak saya nak buat?

P/S: Have a great day peeps!!!!

10 Komentar untuk "Medan Selera Jerteh"

Nasi air??
1st time AJ dengar... =D

nasi air tu mcm sedap je nampak.. :)

Psst..dah jadi ke gardennya...?
hehehehe

sedapnya nasi air tu. harini kami nak berpiknik @ pantai tok bali. jom nani.. :)

hepi seninday Naniey..hahahaha
ai dtg lewat jenguk Naniey sbb kat kg cuma ada berukband yg ntah apa2 tu..sgt sakit hati.hahaha

nasi air tu cmne nani macam bubur nasi erk

x terlambat kot nk wish happy holiday kak nani..hehe..bestnyaa bercuti di rumah..rasa mcm nk buat mcm2 kan..=)

rajinnya nk buat garden..penat woo..
semoga berjaya..=)

lama dah kak intan x makan nasi air n

balik trg bln 5 ni nk mkn nasi air gak..!! hihii

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top