Special Offer

Author

Review: FOTE Aloe Vera Gel

اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ

Yeayyy... da settle hutang bw..  Hari ni saya cuti... Blogging jap before keluar menguruskan kerja-kerja yang perlu di uruskan hari ni..  Da lama saya tak buat review.. Nak buat review produk Fruit of The Earth (FOTE) Aloe Vera Gel ni pun amik masa dua bulan. Kenapa? Sebab nak tengok kesannya.. Superb!!!

Terima kasih kat Chic Na sebab up entri pasal --> Aloe Vera Gel (klik utk baca review dari Chic Na). Lepas baca review dari Chic Na terus semangat nak pergi dapatkan Aloe Vera Gel ni. Kebetulan plak dekat ari nak gaji time tu. Alang-alang pergi settlekan urusan kat bank terus ke Guardian KL Sentral. Harga sangatlah murah. Dalam RM6.80 utk dua botol. Buy one free one. Jimatkan? Lepas zohor terus apply kat muke. Punyela tak sabor..Before this selalu beli losyen FOTE je. Tak tahu plak pasal Aloe Vera Gel ni sampailah baca entri Chic Na.


See da empat botol untuk dua bulan. Puas hati...


My Review 
  • Sangat sejuk dan tiada bau yang tidak menyenangkan.
  • Memudarkan parut jerawat
  • Membantu merawat kulit muka yang terbakar. 
  • Baik utk mereka yang berkulit kering. 
  • Menyeimbangkan kadar penghasilan minyak di muka *best result
  • Segarkan kulit wajah
  • Mata akan terasa pedih kalau terpakai banyak.  
  • Dua botol tahan utk sebulan

**Rajin pakai dapat tengok la hasilnya. Saya pakai 3 kali sehari. Pagi, selepas zohor dan sebelum tido.

Nak tunjuk tangan saya yang berparut sebab terkena semen yang berbatu.  Parut timbul lak tu. Buruk iolss tengok. Maklum la duk hostel basuh guna tangan. Tak washing machine.. Tapi sayang tak de gambar sebelum. Lepas sapu kat seluruh muka guna dua2 tangan saya gosok la kat tangan plak. Lepas tu baru perasan parut da makin pudar...

7 tahun lepas selalu pakai Aloe Vera kat rumah, sebab mama memang tanam kat rumah. Kalau kat KL ni mane nak dapat benda mcam tu. Tinggal pun atas langit (bangunan bertingkat). Sigh** Jadi carilah rumah atas tanah. Rumah atas langit tu buat aset sudaaa..

Selamat Mencuba... 

P/S: Nak ke pejabat pos, nak ke Bendahari UM nak k Seksyen Kemasukan Rekod and....

20 Komentar untuk "Review: FOTE Aloe Vera Gel"

buy one free oen...wah bestnya..hehehe...aloe vera mmg bagus kan

Rasa nani penah up entri pasal ni kan???

menarik. katmana nak dapatkan aloe vera ni ye ?

dya aritu nk beli xbeli2 lgi..hihi

dya aritu nk beli xbeli2 lgi..hihi

wahh sebulan 2 botol. memang rajin la pakai 3 kali sehari. serasi la tu dengan kulit nani. best kan pakai aloe vera ni. skrg cikna pakai jgk sebelum apply cream @ moisturiser. bila pakai dua2 muka rasa lagi best.

cikna sebotol je sebulan. pakai sikit je sebab takut pedih mata. hekhek..

ok.nur pun kena dapatkan jugak ni.. :)

Miza leh cri kat farmasi .. Watson n guardion pun ada

Belum pernah lgi. Tp kte ada tweet2.. Ingat x???

Haha.. Trasa hebat plak pakai dua botol sbulan.. Nani pakai dua botol sbb da lame x pakai compact powder kot. Mmg harapkan gel tu je nk g mane2.. Hehe..

Tang pedih mata tu yg kureng best sikit

Kne try nur.. Sbb mmg ok hasil die.. Cume amik masa n kena sbr je la.. :) yg best xbminyak

Nur dah beli... :)
Tadi tgk ade 3 kaler...
Biru, pink dan oren..

pink tu rose...yg oren tu vitamin E...
last2 nur amik mcm nani...2botol rm6.88.. :)

malam ni nak try.. :)

Owhh..bgs eh .....parut karipap deqla bole hilang x? haha...

Wah bagus ye product tu..nanti akak nak try cari la.

nak tanye bleh ? :)
kalo pakai gel tu lepas pakai terus basuh ke atau tunggu kering dulu baru basuh?

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top