Special Offer

Author

Tribal Peplum dan Stylez Blouse

اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ

Iklan percuma.. Jemput cuci mata. Tengok free je. Mana tau kot ada yang berkenan boleh order. Semua new arrivals at Stylez Store House. READY STOCK.

Tribal Peplum M0301
Limited Stock
Material- Lycra High Quality
Size- Free Size
Colour-Blue, Pink, Orange, Black and Orange + Green)
Price: RM35 
(tidak termasuk postage)
                





Warna lain boleh tengok di sini---> TRIBAL PEPLUM M0301

Stylez Blouse
New Arrival- READY STOCK
Boleh pakai ke ofis atau keluar bersantai
Bercorak di pergelangan tangan, collar dan poket (seperti dalam gambar)
Loose cutting, cotton sejuk dan lembut
Size: Free Size (SS-M)
Colour- Red, Turqoise, Yellow, Black, White, Purple
Price: RM42 
(tidak termasuk postage)




Janganlah segan-segan singgah Stylez Store House. 
Byk lagi item yang masih belum di upload. Stay tuned. 

Pages:

Blog:

SMS
0179656087

Happy Shopping 


11 Komentar untuk "Tribal Peplum dan Stylez Blouse"

peplum pun teringin nak pakai. tp tak konfiden. hihi.. nani bagus la, self confident tinggi.

alaaaa image tak kluar. CiM kat highway ni odw hantar anak2 tuition & ngaji with hubby. baru ingat nak cuci mata.

CiM pown dh sart pkai peplum skang ni....comel jugak. haritu hantar upah jahit sepasang ngan kain kena RM90. tapi bila nak beli yg dah ready mcm tak fit plak kannnn...

cantikkkk... :)
Puplum tu, org tggi mmg sesuai... :)

cantik..
yg ats tu free size ka ada size nani :)

nani sihat?

Cantik la peplum..teringin nk pakai...tp takot x sesuai pulak..huhuhu

Cantik tapi tak sesuai ngan badan akak la dear

Cantik tapi tak sesuai ngan badan akak la dear

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top