Special Offer

Author

Cari Cincin Kahwin

اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ

Entri kedua edisi Isnin yang super biru. Bahang sangat terasa di bumi Kuala Lumpur... Bestnye kalau kat kampung tepi hutan. Sejuk... Teringat plak zaman kecik dulu tinggal kat kawasan pedalaman Pahang hujung kampung. Tepi rumah ada sungai, depan rumah ada istana hinggap Sultan Pahang and chalet, belakang rumah ada rumah pertanian dan hutan. Yang penting sejuk sebab di kelilingi oleh hutan. Pokok yang mengeluarkan oksigen. Fresh!!! Di KL? Emmm.. 

Sumber: Google.
Gambar: Belakang Istana Sri Tembeling tu la tempat saya tinggal dlu.. Kat tangga jeti tempat basuh baju time air tak de and time air cetek mandi sungai.!! Okeh.. Lari topik sat.

Nampak entri kat atas tu.. Iolss nak cari cincin kahwin?? Ohh... Yess.. Tapi akan datang.. Saya nk citer yang saya tengah rambang mata sebab tengok cincin yang sangat cantik.. Oh seriously tak tahu nak pilih mana satu. Rasa mcm nak rembat semua pun ada.. Oh pompuan.. 

Confuse nak pilih yang mana satu... 4 design tapi tak tahu yang mana satu nk amik.. 




Nak rembat satu bulan depan. Tu pun kalau dapat la kan.. Huahaha.. 

Katarsis: Sebut pasal barang kemas ni saya lebih prefer cincin and gelang. Saya lebih suka white gold and platinum. Even orang ckp tak rege sebab tak leh gadai, saya tak kisah. Saya kureng suke pakai emas sebab rasa mcm tak masuk ngan warna kulit. Terasa mcm kontras gile. 

P/S: Ckp pasal kawin, kursus kawin pun tak setel lagi.. Grrrr

P/S/S: Al-Fatihah buat mereka yang gugur di Sabah. Teringat masa papa dulu keje kat Sabah. Area Lahad Datu dan Mataking.. Keje dalam hutan.. 
Tag : emovere, personal
12 Komentar untuk "Cari Cincin Kahwin"

wahh nani bla nk langsung..hehe

weeee....congrats darl. amik yg atas tu. sama dgn akak la, jenis tak suka emas.

bestnya rumah nani dulu. ada sungai lagi.

cikna suka yg 1st tu. sama la kita. cikna xde pun barang mas kuning sbb xsuka. huhu..

selala=u tak mandi sungai..?
heeee...

ermmm..pic yg no.1 dan no.3 tu bagi nur cantik...

cincin ni, yg simple tu lawa sebenarnya.. :)

selala=u tak mandi sungai..?
heeee...

ermmm..pic yg no.1 dan no.3 tu bagi nur cantik...

cincin ni, yg simple tu lawa sebenarnya.. :)

yg 1st Nani..cantik
ai pun sama..suka white gold,rs lebih cnfident kot kalo nk dibandingkan dgn mas kuning :)

Ehh sama la deqla pun x suka emas sgt...deqla suka yg no 1 & 3....cun!

yg biru tuh cantik!! ;)

acece..kak nani pon dah smpai masa ye..hehe..

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top