Special Offer

Author

Golden Chicken Rice

اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ

Selamat pagi Selasa... Semalam MC, jadi tak de aura monday blues. Hari ni masuk ofis tak de la blues sgt walaupun ada rasa tak syiok kan. Pepagi ni nak jamu mata dengan gambar makanan. Mana tau boleh ransang perut and tekak kalian utk makan, makan and makan!!! Hidup untuk makan atau Makan untuk hidup?
As usual, lepak kat Uncle Chilis tapi kali ni order nasi lak. Asyik Mee Hoon Tom Yam and Curry Mee je kan.
Lurviey order Sweet Sour Chicken Rice. Nampak simple tapi sedap..

Mine is Golden Chicken Rice atau bahasa kampungnye Gulai Ayam Masak Lemak.. Cukup lemak die. Murah pun murah.. Memula Lurviey yang order. Then saya rasa la sikit. Fuhh, sedap rupenye..Memang puas hati.. =) Total dua orang makan less RM20. Murah kan? 

P/S: Pernah tengak pak arab makan??? Dahsyat!!

8 Komentar untuk "Golden Chicken Rice"

Yang nani punya nampak best.....

pak arab mkn dasyat? kenapa? nk thu ni..hihi

memang favret spot nani la uncle chillis. nampak pun sedap. :)

tak pernah lak tgk..

huuuuu...betul2 lapar dah nur ni....

Sedapnyeeee nmpk....dah la tgh lapar lom sarapan lg ni...huhuhu

nyum..nyum..sedapnyaa..

hehe..nama melayu kenal, tp bila tukar english, sempoi je nama..

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top