Special Offer

Author

Traffic Dari Nuffnang Minggu Lepas

اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ

Selamat hari Isnin everyone. Alhamdulillah settle segala keje di HLB tadi. Internet kejap ok kejap tak ok menyebabkan saya terpaksa tangguh dulu bw. Maafkan saya. Mungkin akan datang saya tiada masa untuk bw dan maafkan saya andai saya tak dapat singgah teratak kalian. Blogging bukan lagi priority dan saya harus fokus pada benda yang lebih serious dari ini. Alhamdulillah minggu lepas walaupun entri macam haprak dan tiada masa untuk update entri stats tidak terjejas. Moga terus berkekalan la macam ni. 

Traffic Minggu Lepas dari Nuffnang


Sabtu and ahad memang stats akan merudum sikit. Tapi minggu ni tak de la merudum seperti minggu sebelumnya. Yang sedihnya Alexa je kureng bagus. Pasrah!!! >.< Lepas ni update Keek je la. Boleh?? :P


P/S: Berapa hari sahaja lagi nak masuk bulan Mei... 


16 Komentar untuk "Traffic Dari Nuffnang Minggu Lepas"

uv naniey mmg mantop! :-)

kak ina skrg pun bkn bw sgt... buat entry je.. rasa mcm xcukup je masa kat umah ni.. hihi

Tingginya trafik Nani :) Hari sabtu tarfik merundum sama jugak macam miza.

pehhh meremang tngok trafik dia tau!! hebat!! :)

nani..sy x pandai pasal traffic ni..nape sy punye xde pape pon. mintak tunjuk ajar mahaguru..

Wow mantoplh,,walau jrg updte ,,terbaeklh naniey

aiseyh..kak nani pon ada akaun keek ea?? haha..

merudum bagi nani..mantop bagi nur..
mmg betul2 dasyat gila uv nani ni...

traffic nani memang gempak je selalu.

wahhh mmg da boommm la nani..hihi

pergh... boleh tahan. MIEYA pon tak boleh sampai ke tahap tu lagi

pergh... boleh tahan. MIEYA pon tak boleh sampai ke tahap tu lagi

tapi traffic nani lagi bagus dr kak intan..caiyok nani..sokong nani!

Wahhh gempak la uv nanie...apa rahsianya?? hihi

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top