Special Offer

Author

Silencio

Assalamualaikum...

Short update. Banyak keje nak settlekan ari ni. Satu da settle. Alhamdulillah.. Nak settlekan yang lain plak tapi curi masa kejap up entri dulu.

Time flies.. Skang da May 2013. Ready utk mengundi esok? Saya? Kena tunggu lima tahun lagi sebab nama tak de. Rugi dan terkilan sangat. Apa boleh buat. Bagi yang mengundi buatlah pilihan bijak. Jangan duk ikut orang plak. Masing-masing boleh fikir secara rasional kan? So gunakan rasionalmu itu sebaik mungkin.

Semalam beli stok makanan sebab ari ni and esok perintah berkurung dan memang tak keluar ke mana-mana. Tadi plan nak buat bubur nasi then baru perasan rupanye semalam terambil beras pulut bukan beras nasi. Grrr.. So, masak pulut makan ngan kari je. My fav. Cume kari tak sehebat kari mama and kari kat keramat. Fuhh meletopsss..

Ok la peeps. Gotta go, nak sambung keje balik. Silencio Saturday. Sepi.......

7 Komentar untuk "Silencio"

lambat nak tggu lima tahu lagi...

insyaAllah, esok Nur akan turun mengundi...

Selamat menyelesaikan tugasan Nani...

sibuknya kak nani..huhu..

jgn stress2 ye..=)

tengah duk update stock ke tu? ehe

laa nani tak mengundi ke? kesilapan teknikal agaknya.

Alhamdulillah dah settle pun PRU tu....tgu plak 5 tahun akan dtg....huhuhu

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top