Special Offer

Author

Jom Beli Belah di ClothingLoves.Com

اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ

[Sponsored Post]
Suka shopping online? 
Pentingkan kualiti material sebelum membeli pakaian?
Mahu harga yang berpatutan?
Ingin kelihatan stylo, gorgeous, hot dengan trend semasa?
Apa kata shopping online di ClothingLoves.Com

ClothingLoves.Com merupakan online shop yang beroperasi secara maya di negara China. Terdapat banyak design menarik mengikut trend semasa. Sekiranya anda seorang fashionista yang suka bergaya dengan bajet yang mesra poket, ClothingLoves.Com adalah jawapannya. Dari pakaian wanita, pakaian lelaki, gaun perkahwinan, dress untuk special event/orccasion sehinggalah kepada jewelry. Semuanya ada di ClothingLoves.Com.

[Wholesale Clothing].Terkejut tak kalau saya cakap anda boleh dapatkan pakaian wanita serendah US4.67 dan seluar lelaki yang berkualiti serendah US6.99. Gempak tu.. Giler murah.. Yang penting material berkualiti. Jom tengok apa yang menarik di ClothingLoves.Com


Women Chiffon Loose Blouse
Material: Chiffon
Saiz: S-XXL
Harga: US6.65 ( around RM21 sahaja)

Bagi lelaki yang sedang mencari-cari seluar ala-ala bintang korea boleh la shopping di ClothingLoves.Com. Seluar die memang ohsemmm.. Puas hati.. Murah plak tu.. 

Korean Fashion Long Slim Pant
Material: Cotton Blend
Size: S-4XL
Harga: US7.99 (around RM25 je). 


[Women's Outwear].Those yang bekerja boleh dapatkan formal wear di ClothingLoves.Com. Seriously, cantik sangat dan harga sangat murah.


Material: Chiffon, Lace
Size: S-L
Harga: US9.99 (around RM31.90 je)

Perempuan dan aksesori memang tak boleh dipisahkan. Tapi setiap perempuan ada cara tersendiri bile nak bergaya. Ada orang suka bergaya dengan rantai, ada yang suka pakai bracelet je and ada yang hanya sekadar pakai cincin. So masing-masing ada taste yang tersendiri. Bagi anda yang memang aksesori maniac boleh check di ClothingLoves.Com. Banyak sangat yang cantik-cantik.. Dari harga yang murah hingga yang mahal. 


Silver Leaves Necklace
Harga: US6.70 (around RM21 je)


Jadi tunggu apa lagi. Gaji dapat minggu ni kan? Apa kata shopping di ClothingLoves.Com. Tak tahu macam mana nak buat pembayaran? Anda boleh gunakan Western Union, PayPal atau Wire Transfer. And y'all still boleh track and trace your order macam anda buat pembelian secara online dalam Malaysia.

More info the latest design visit


10 Komentar untuk "Jom Beli Belah di ClothingLoves.Com"

wahh..nak raya ni eloklah siapa yang nak beli baju raya kan. :)

p/s:lama tak nampak nanie.. :)

web ni baru lagi ke? mcm best je.. memang sesuai utk saya yg kaki shopping online.. tapi tak pernah lagi beli dari luar msia..

mmg cantik . shopping online nih bimbang x ngam bia sarung kat badan ... tapi harga mmg ngam ...

meh cepat sapa nak shopping baju..:))

woahhh..menarik tertarik kau memang debommm..=P

Baju kaler putih tu cntk... ;-)

dah lama nak buat acc paypal tp tak terbuat lagi..

Kindly visit http://dfloraboutique.com for clothing n others accessories

Kindly visit http://dfloraboutique.com for clothing n others accessories

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top