Special Offer

Author

Kerja Part Time Kerja Sambilan Kerja Online Di Rumah

اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ

Kebelakangan ini saya lihat banyak keyword tentang kerja part time, kerja sambilan, kerja online di rumah masuk di blog nanieydotcom. Saya pernah kongsikan tentang kerja sambilan affiliate sebelum ini. Tapi, hari ini saya ingin berkongsi satu lagi platform untuk kalian yang ingin mencari kerja secara part time yang mana kalian boleh lakukan dari bilik tidur anda tanpa perlu keluar dress up formal. Tapi yang penting kalian haruslah mempunyai internet access.

Saya yakin ramai yang tahu tentang kewujudan Job Di Rumah (JDR) dan saya juga yakin ada antara kalian yang masih ragu-ragu kerana terlalu banyak scam zaman ini. Usah gusar dan risau kerana JDR bukan scam. Malahan JDR akan membantu anda menyediakan senarai kekosongan pekerjaan setiap hari. Apa yang kalian perlu lakukan adalah berusaha untuk dapatkan pekerjaan yang kalian mahu secara part-time. 

 

Tak percaya?? 
Tengok ni.. Ini bukti emel yang saya terima daripada pihak JDR. Setiap hari, saya akan terima senarai pekerjaan terkini daripada JDR. Selain itu juga, pihak JDR turut menyediakan tips yang baik dan lengkap untuk memudahkan kalian mendapat pekerjaan yang kalian inginkan. Mudah bukan?


Hanya perlu mengeluarkan RM50 sahaja, kalian akan mendapat senarai pekerjaan dari luar dan dalam negara. Malahan pendapatan kalian melebihi daripada apa yang kalian keluarkan, iaitu RM50. Saya tahu, ada di antara individu yang sayang nak keluarkan RM50 tetapi dalam masa yang sama ingin buat part time.

Jaminan dari pihak JDR
  • Tidak terlibat dalam sebarang urusan yang salah di sisi undang-undang Malaysia & Antarabangsa.
  • Tidak terlibat dengan sebarang Skim Cepat Kaya
  • Tidak terlibat dengan jual beli matawang (forex)
  • Tidak terlibat dengan perniagaan MLM atau piramid
  • Tidak terlibat dengan sebarang perniagaan online atau offline
Kalian di bayar untuk menyelesaikan tugasan yang diberi. Selesai tugas, sedia untuk terima bayaran.

Antara testimoni mereka yang telah berjaya memperoleh pendapatan melalui JDR.


Kenapa kena bayar RM50.. 
  • Bayaran hanya dikenakan sekali sahaja seumur hidup.
  • Dengan bayaran RM50 anda akan dapat panduan asas dalam bentuk penerangan bertulis dan video tutorial cara mendapatkan kerja di rumah dari sumber-sumber yang betul
  • Pihak JDR akan bantu kalian cari kekosongan baru dan menghantar senarai kekosongan setiap pagi melalui emel secara percuma. So jika anda berminat anda boleh memohon.
  • Kos pihak JDR menyediakan khidmat termasuk perbelanjaan perniagaan seperti Web Hosting, Software etc
Sekiranya kalian sedang mencari-cari kerja part time secara online boleh dapatkan panduan dan tutorial serta senarai pekerjaan terkini di JobsDiRumah hari ini.

Klik link di bawah untuk mengetahui lebih lanjut tentang Jobs Di Rumah



Katarsis: Nak seribu daya, tak nak seribu dalih. Keputusan terletak ditangan sendiri kerana yang menentukan dan membuat keputusan adalah diri anda sendiri. =)


P/S: Hari ni genap sebulan bekerja sendiri. (Self Employed).




7 Komentar untuk "Kerja Part Time Kerja Sambilan Kerja Online Di Rumah"

nani dh bnti kja ka..huhu..mcm mnrik ja..nani dh cba ka..trgin lk nk cba.mlm2 xda wt pa2..huhu

selamat petang naniey... nice info n..tq naniey

husna ada dah dftar tp x sempat nak bank in duit lgi..huhu..

nak try jgak..mna taw rezeki kan..=)

lama xsinggah kt blog ni..wahh..nani skrg kerja apa?

Wahhh...menarik..skng nanie keje sendri ni je ye..? setuju..kalo sungguh2 in sha Allah pasti membuahkan hasil...

mcm menarik je. bolehla cikna buat nanti lepas resign. sambil2 belajar.

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top