Special Offer

Author

Tiket PERCUMA ke Konvensyen Usahawan Muslim 2013

اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ

Khamis hari tu, masa terlantar terbaring diatas tilam yang tak berapa empuk dek kerana masih demam, check la emel. Setiap hari emel kena check. Ada 13 emel semuanya. Nasib check guna phone jadi tak de la susah. Sekaligus je check. Mudah.. Nampaklah subjek Tahniah! Tiket Percuma Untuk Anda. Time tu jugak rasa sihat. Syukur Alhamdulillah. Memang teringin sangat nak pergi *tapi belum buat confirmation lagi*



Tadi saje la Google sat sapa lagi yang pergi  Konvensyen Usahawan Muslim 2013 ni. Kebanyakannya lelaki. Hebat plak tu. At the moment masih belum confirmkan lagi cuz takut on that day ada hal. Nanti kang jadi kes macam event Nuffnang. Beria je confirm tup-tup tak dapat datang. Grrr.. But InshaAllah, akan cuba menghadirkan diri. Tengok tentatif memang menarik je. Da lame tak join konvensyen/seminar ni. 


P/S: Big boss cakap saya kena pergi banyak seminar. Nak basuk kepala otak iolls ler tu.
5 Komentar untuk "Tiket PERCUMA ke Konvensyen Usahawan Muslim 2013"

rugi la kalau tak pegi nani. mcm best. kalau dekat cikna dah pegi. huhu..

untung nanie dapat..
rugi kalau tak pergi ni...

so macam mana ..nani pergi x? hehe

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top