Kembali Aktif

Assalamualaikum...

Selamat hari rabu... Esok khamis lusa jumaat then weekend!! Quick update je ni.. Sebab nak sambung buat keje.. InshaAllah akan kembali aktif dan terjah menerjah macam dulu.. Saya akan cuba sedaya upaya.. Nak membayar hutang tu jenuh ler..

Memandangkan saya dah dapat semula template lama jadi bloglist akan dikemaskini semula.. InshaAllah. Yang pastinye geng wajib terjah tetap ada dalam list.. Jangan tengo sekarang.. Sebab sekarang tak sempat nak edit and update.. Walaupun tak de dalam blog ni tapi dalam fon tetap ada.. Sebab bw guna fon bukan guna lappy. Jenuh la nak guna lappy.. Jumpa kalian di rumah kalian. Daaa..

5 Komentar untuk "Kembali Aktif"

Selamat kembali nani..rindu naniey..hope naniey sihat dan ceria selalu ya..

selamat datang ke rumah cikna.. hehe.. ntah2 cikna pulak yg tak aktif.. ;)

tu la nani akak pn dok start blk terjah menerjah ni hihi

Kak MV pun dah tak aktif sgt ni..hehe

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top