Special Offer

Author

Review Sabun Susu Beras K Brothers

اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ
Sabun susu beras memang sedia maklum sangat murah dan berkesan.. Tapi bukan semua orang boleh pakai sabun susu beras ni. Depend pada kulit wajah orang tu sendiri. Ada yang bagi negative review untuk sabun susu beras ni  sebab tak sesuai dengan kulit. Ada yang baru sekali dua pakai kulit jadi pedih, merah dan kering.

Actually apa-apa produk pun bergantung pada kulit.. Kalau produk mahal tapi tak sesuai untuk kulit memang tak jadi ler. Tepek la produk international sekali pun kalau kulit muka kata 'tak nak' memang tak berkesan la. Oh ye.. Actually ada banyak jenis Sabun Susu Beras ni and me sendiri tak tahu keberkesanan sabun susu beras yang lain tu macam mane. (ada yang collagen, ada untuk whitening etc.). Brand yang tak asing of course K Brothers. Kalau brand lain me tak pasti.
Alhamdulillah dah lebih enam bulan saya guna Sabun Susu Beras and tak de pedih-pedih. 

My Review
  • Masa mula-mula pakai (hari pertama hingga ketiga) kulit muka jadi kering. (For me ni normal cuz before this me pakai Lactacyd dan Sebamed pun macam ni jugak.)
  • Kulit jadi segar, bersih dan rasa macam kulit bernafas tanpa halangan. :P 
  • Wangi- memang tak dinafikan sabun susu beras memang wangi.
  • Murah dan mesra poket. (seketul untuk satu bulan.. me potong empat jadi seminggu satu bahagian- jeeemattttt)
  • Kulit dah tak berminyak 


Me baru sedar that jerawat kat my face ni 'wujud' sebab salah makan and also because of sinus. Damn..*crying* So kena rawat sinus dulu. Benci... Benci... Benci.... Grrr.. Dah naik tak reti naik tak reti nak berambus. Grrrr....Anyone tahu how to treat sinus and also the best product mohon komen di kotak komen di bawah ye.. Till then... Thank you..
posted from Bloggeroid
2 Komentar untuk "Review Sabun Susu Beras K Brothers"

sungguh ramai yg ckp sabun beras nih ok..sebab beras kot.. tp husna still dgn stu produk jaa..:p

Makan vitamin c waktu pagi dear.. Jgn mkn waktu malam. Nanti naik cik "j"... Kikiki

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top