Special Offer

Author

Buat Lip Scrub Sendiri

Assalamualaikum....

Curi masa sikit update blog.. Oh ye.. Tengah trend lip scrub skang ni.. Actually dah lame pun lip scrub ni cume menjadi kegilaan tengok orang duk update lip sbrub.. Cantik2 plak tu. Ada warna biru, merah, hijau, kuning..

Jadi bagi kalian yang tak nak keluarkan duit untuk beli lip scrub ni boleh la buat sendiri.. Senang dan jimat.



Saya hanya guna madu dan gula sahaja sebab tak de olive oil. Kalau kalian ada olive oil jangan lupe letak tau..

Seperti yang sedia maklum madu adalah agen pelembab yang boleh melembabkan bibir.. Gula pula memudahkan untuk menyingkirkan kotoran dibibir... Tak caua cer buat sendiri..

Cara-cara..
•Campurkan madu dan gula..
•Gaul sebati..
•Siap!!!

Then apa lagi.. Gosok la perlahan-lahan di bibir kalian.. Nanti kalian boleh tengok hasilnya. Superb!!! Selamat Mencuba.
posted from Bloggeroid
3 Komentar untuk "Buat Lip Scrub Sendiri"

baru tahu.. tapi madu mahal sket la kan.. kalau madu tiruan nanti jd berhablur..

akak biasa gosok dengan madu
untuk bibir kering memang mujarab
tapi sekarang guna lipstik kolagen :)

wahhh..bibir pon rasa mnis2 je nanti..:)

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top