Special Offer

Author

Phone Scammer

Assalamualaikum....

Pernah dapat panggilan dari orang jual insuran, tawaran kad kredit etc?? Annoying kan??? Tiga minggu lepas dapat call masuk dalam no celcom..Biasa kalau ada missed call no memang saya akan google check tengok sapa yang call. Tak reti dah nak cakap macam mane. Berenti la jual insurance kat saya.. I'm not interested.. Tired nak dengar plan itu ini walhal lebih kurang same je. Berapa ratus insurance nak ada.. Agaknye nanti kena declare those yang ada insurance so orang-orang ni tak call dah. ANNOYING!!

www.naniey.com


Kalau masa zaman insurance tengah meletup dulu memang la ramai nak beli. Tapi skang dah macam2 syarikat insurans and plan macam-macam plak tu.. Dah tu ada plak yang jenis tak reti bahasa maghrib pun nak call nak jual insurans. Apa kejadahnye. Dah desperate sangat? Kalau no tak private pun respect masa orang... Dah abis waktu keje tak payah la nak call. Bukan call centre pun...Huh...

Nak tengok senarai no yang hot dan annoying boleh klik link kat bawah ni.. Saya jumpe senarai ni pun sebab no yang call saya ada dalam website kat bawah ni. Cer google kalau ada no yang mencurigakan call kalian.. Ada tak search engine tak?? No yang call saya adalah pat lima orang blogger yang buat entri no berkenaan.. 
0 Komentar untuk "Phone Scammer"

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top