Special Offer

Author

Review Alat Penjimat Minyak Fuel Shark

Assalamualaikum....

Kali ni nak review Alat Penjimat Minyak Fuel Shark. Maklumlah gerak sikit nak kena kasi 'minum' kat kereta.. Sekali minum harga macam jus kat hotel lima bintang.. Perghhh... Bayangkan sebulan duit minyak, duit tol (kalau tempat keje kena lalu kat tol) makan kat ofis belum lagi masuk maintenance etc kan. Btw Fuel shark ni pasang atas kete Lurviey. Dah jual, mesti la nak test power jugak produk ni ok ke tak sebab tengok review memang menjimatkan! Review kami kat bawah naaaa....


Neo Socket FuelShark adalah untuk menjimatkan kegunaan petrol kereta semasa berjalan.

Fungsi Fuel Shark :
- Jimatkan penggunaan Petrol kereta
- Rendahkan consumption Power kereta
- Panjangkan hayat Batteri kereta
- Tambah Horse Power kereta
- Kereta lebih power dan pikap

Cara menggunakan Fuel Shark Socket :

1) Masukkan Neo Socket ke dalam socket rokok kereta ( cigarette socket )
2) Lampu LED dalam akan menyala, maksudnya ia telah berfungsi.

Berapa banyak Petrol dapat dijimatkan?

- Berdasarkan kajian dan survey dari testimoni, penggunaan minyak kereta mampu dijimatkan 10% ~ 30% petrol dengan alat ni.

** CONTOH : Anda berbelanja RM 500 utk kegunaan petrol kereta sebulan, dengan menggunakan Neo-Socket Fuel Shark, anda hanya perlu bayar RM 350 bagi pertrol sebulan, JIMAT RM 150 !

Fuyooo... Actually kete Lurviey tak pakai minyak sangat sebab arwah abah Lurviey ada pasang NGV. Macam teksi pakai. Jangan terkejut bukan teksi je pakai tapi perodua, toyota, honda.. BMW tu pun ada yang pakai derrr... Sebab apa? Sebab memang super jimat. Sebulan tak sampai pun RM200 (kete Lurviey). Jimat kan??

Review
Memang menjimatkan. Perjalanan dari Wangsa Maju ke Bangsar minyak satu bar pun tak turun. Setengah bar jeee. So now kalau tak guna NGV Lurviey akan pakai minyak and pasang Fuel Shark.

Brother yang pakai 4WD pun pakai Fuel Shark???????? YE... Ini zaman berjimat. Semua benda nak kena kire. Duit oh duit..

Oh Malaysiaku.. Till then.. Thank you...

Updated 6 Oct 2014. Klik gambar untuk dapatkan Fuel Shark. Tqvm..




0 Komentar untuk "Review Alat Penjimat Minyak Fuel Shark"

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top