Special Offer

Author

Duit Raya Dari Nuffnang

Assalamualaikum...

Alhamdulillah selamat sampai cheque Nuffnang. Cashout bulan 5 target sampai seminggu nak raya tapi sampai awal tiga minggu. Boleh la buat shopping!!! Cashout sekali dengan Lurviey..



Alhamdulillah, walaupun kebelakangan ni kurang updates sebab kekangan masa juga idea tapi still duit masuk. Terima kasih sudi singgah walaupun tak tinggal komen. Saya tahu siapa kalian... Hehe.. Saya mampu jadi silent reader je now. Tak leh nak drop komen sebab blogwalking gune phone ni masih tak setanding dengan iPhone yang lebih mudah nak blogwalking, and tinggal komen dan tak pernah langsung keluar not reponsive etc. Grrrr... Till then. Thank you. Have a great weekend!

posted from Bloggeroid

3 Komentar untuk "Duit Raya Dari Nuffnang "

Alhamdulillah...rezeki di bln puasa. ;)

Alhamdulillah...rezeki di bln puasa. ;)

syukur.. boleh shopping raya..
ermm..nak duit raya..:p

dah tukar header lah!! nice..:D

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top