Special Offer

Author

Review Ever Bilena Eye Liner

Assalamualaikum...

I'm back with another review!!! Ever Bilena.. Pernah dengar? Ever Bilena Cosmetics famous kat Filifina. Kat Malaysia ni suam-suam kuku je. Ramai fokus kat high end product kan. Before grab this item at Daiso (yes, Daiso yang lima hengget tu) of course la saya research dulu apa kata orang yang da pakai ni kan.. Most of them bagi positive feedback. Dah kebetulan In2it Eye Liner dah abis, memang elok sangat lah nak cube Ever Bilena ni.



Setelah dua tiga kali pergi Daiso, finally dapat jugak beli. Beli satu dulu test ok ke tidak.



My mata dengan Ever Bilena Eye Liner.



My review
  • murah dan berpatutan. (Worth la dengan RM5 and pakai hari-hari. Lepas solat apply balik, lol)
  • warna die cantik (for me la cuz me suka hitam macam ni)
  • berus die TAK ok sebab jenis macam tu (refer gambar, tak reti me nak describe). So kalau apply guna berus ni, eye liner lambat kering. Jadi me guna In2it punye, senang nak apply dan cepat kering.
  • senang nak tanggal. Sekali sapu dengan wet tissue dan bersih.

Repurchase? YES, Exactly!

Entry berkaitan dengan Eye Liner

1 Komentar untuk "Review Ever Bilena Eye Liner"

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top