Special Offer

Author

Review: IN2IT Liquid Eyeliner Waterproof

Assalamualaikum

Selamat pagi semua.. Mcm mne nk mule pun tak tahu nih... Grrrr... 
Senang citer mcm ni la... Eyeliner is one of benda yg aku mesti pakai bile keluar selain loose powder and lipbalm.. Aku pernah try 3 jenis eyeliner, Gel, Liquid and Pencil. Frankly speaking, aku tak suke gel eyeliner!!!! Time desperate je leh pakai in case yang sedia ada habis or salah letak :P


Da 5 years aku guna brand IN2IT ni. Lagipun tahan lama. Kadang smpai dua bulan lebih jugak. Walhal pakai hari-hari. :P Dulu selalu selang seli dengan pencil eyeliner . Tapi start tahun ni mata aku mcm selalu berpeluh. Comot gile kot. Kenapa eh mata berpeluh. Rimas plak. Biasa tak pernah pun mcm ni. Bila guna liquid eyeliner even mata berpeluh pun still maintain



Nilon brush yang memudahkan utk kite apply kt mata. :)

Biasa liquid eyeliner aku apply bahagian atas and bahagian bawah aku guna pencil eyeliner. 

IN2IT Liquid Eyeliner ni murah je. Tak sampai RM20 pun. Lagi hitam eyeliner lagi aku suke. Orang ckp tok ti punye cantik. Harga pun boleh meletop poket aku. Ada sesapa yg guna eyeliner SimplySiti tak? 


Those yang pakai eyeliner tu bleh share apa jenis yg korang pakai? Ok tak? Tahan lama tak? 

IKLAN: DPTKAN COLLAGEN EYE MASK YANG MURAH... BAGUS UTK MERAWAT MATA YANG SEMBAB, LINGKARAN HITAM, KEDUTAN DI KELILING MATA. PM SAYA DI 0179656087 ATAU PM DIRECT DI FB https://www.facebook.com/StylezStoreHouse
P/S: Musim hujan mcm ni badan manja gile. =(

15 Komentar untuk "Review: IN2IT Liquid Eyeliner Waterproof"

Hihi... akak ni x make up sgt.... tp akak ade la pakai brand ape ek? Lupa tp dia bentuk mcm marker pen senang gile nak lukis.... utk org yg mcm akak la... akak suruh adik akak try dia pun suka jgk tp harga mahal la.... x dpt rm20

cantik nani..akak tak reti nak guna eyeliner tue

kak mia punya silky girl... tapimalas nak pakai gi keje. cuma pakai waktu event je...

AJ pakai jugak in2it ni.....
Kaler blue ngan green.....
Tapi liquid ni AJ kurang sket sebab leceh nak pakai =D

AJ lebih suka gel & pencil..
Sebab gel tu tahan lama dengan xcomot....

nak tukar la camni. hehe.. cik na pakai cosway punye yg liquid. okla tp tak waterproof.

wahhh cntik2...pnh dgr brand ni xpnh cba lg..sllu ayu pkai yg avon pn ok..skrg try yg liquid pncil pnya dr etude ok jgk,cpt kring sng nk bntuk ;-)

huhu..x pandai pakai gel..ayik guna pensil jee..
mungkin itu yg sesuai..:D

dya xreti pakai yg liquid..ajar lh dya pakai

xpernah beli..tapi yg tok ti punya mahal laa..huhuh

nur nak beli yg ni lah nanti.. :)

bleh trynie.nurul guna eyliner mac tipu jer.hahaha..n guna d herbs tok mcm pnsil..tapi tullah bab berpeluh2 mmg setuju..payah nampak mcm lebam mata..nkalau dakwat mmg nampak lg cunn n kemas

wah cantikkkkkk naniey pakai!!!!!!! tp deno tak pandai pakai... hehehe... suka tengok org pakai, cantik kan... :)

nak gak pakai tapi bila terfikir nak solat tu,satu masalah juga nak tanggal lagi,nak kena cuci pulak bersih2,kena pulak waterproof,takut menghalang wuduk je..kena pulak saya ni jenis nak cepat je..tu yang tak pakai tu.ngeee.

so tak pakai apapun eyeliner,apatah lagi mekap..:)

btw mata kamu nampak sangat galak dear...menarik :)

akak pakai maybelline punya..waterproof juga...tp xhingat bapa rega dia haha...yg akak pakai skang pun ok gak...nanti nk try beli mcm ni juga satu hehe

boleh try ni.. deqla mmg suka pakai eyeliner.. =)

Kak M guna brand Avon je..almaklum la dealer...

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top