Special Offer

Author

Inflatable Car Bed Murah untuk Anak-Anak

Inflatable Bed Car Murah | Tilam Kereta Murah Malaysia | Tilam Kerata Murah | Inflatable Bed Car Murah


Assalamualaikum....

Cuti sekolah bermula... Ramai yang ambil cuti untuk pulang ke kampung. Time cuti sekolah la ibu bapa yang kerja baru apply cuti untuk spent time dengan anak-anak, balik kampung jenguk mak ayah datuk nenek, travel sana sini kan.. Bile balik kampung yang makan masa perjalanan 5-8 jam memang memenatkan. Sian kat anak-anak. Nak tidur plak kena tidur sambil duduk. Sakit leher! Tapi dengan Inflatable Car Bed tak sakit leher lagi.Sedang yang remaja bangka tidur sambil duduk bersandar pun letih dan lenguh apatah lagi kanak-kanak...


Inflatable car bed .. Sesuai untuk jenis kenderaan sedan, suv, mpv. Kalau kereta kancil, viva, kelisa tak sesuai. 

Warna: Hitam/Kelabu./Biru
Material: High Quality Flocked PVC

Pakej Inflatable car bed
  • 1 set tilam
  • 2 biji bantal
  • Electrical pump
Jom layan gambar Inflatable Car Bed.











Berminat nak dapatkan produk ni? Boleh
SMS/Whatsapp 0179656087



Harga RM189 SEMENANJUNG 
WARNA: HITAM/BIRU/KELABU
Untuk booking dulu nak bayar after dapat gaji pun boleh.. (Whatsapp 0179656087 utk detail booking)

Inflatable Car Bed ini bukan sahaja untuk digunakan dalam kereta, tapi boleh guna untuk bersantai, berkelah, camping etc. 
0 Komentar untuk "Inflatable Car Bed Murah untuk Anak-Anak "

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top