Special Offer

First Impression & Review Coklat IQ Produk Buatan Muslim

Assalamualaikum....

Selamat berhujung minggu!

Sapa suke coklat?? Saya memang suka coklat tapi a bit choosy la sebab ye la bile dah keluarkan duit mestilah la nak yang berbaloi dengan nilai ringgit yang dikeluarkan.


Last month dapat dari Lurviey Coklat IQ ni. Memula ingatkan rasanye macam coklat biasa-biasa je tapi TERNYATA rasanye memang sedap!

Masa saya dapat ni ada 8 perisa then dua hari kemudian ada flavour baru. Coklat IQ ini berasaskan 8 makanan sunnah (ekstrak kurma, ekstrak kismis, ekstrak buah tin, ekstrak delima, za'faran, minyak habbatus sauda' madu dan minyak zaitun)

Perisa yang saya dapat seperti oren, strawberry, pudina, cappucino, badam, cappucino badam, bijiran beras, hazelnut 


My First Impression & Review
  • Sedap setaraf coklat yang digemari ramai dalam pasaran
  • Kurang manis
  • Tidak mudah cair. (mcm coklat 'fav' yang saya selalu beli dulu, letak dlm bilik pun mudah cair)
  • Semut tak hurung - saya dah test, semut tak nak datang pun
  • Mampu milik. Murah dan berpatutan
  • Buatan Muslim, 100% halal 
  • Flavor kesukaan saya - cappucino, cappucino badam, bijiran beras, badam,
  • Flavor yang saya kurang suke - pudina. Sebab makan berangin rasa. Macam pelik pulak bile makan coklat tapi rasa minty. Dan sememangnya pudina rasa mcm tu. Lol.
 Repurchase? YES! 


Boleh la makan masa tengah drive, masa tengok tv. SESUAI UNTUK SEMUA PERINGKAT UMUR. (bukan untuk anak-anak je, seisi keluarga boleh makan). Ramai yang puas hati dan bagi 5 bintang untuk coklat ni.

Tester pack 10bar RM29.90

Berminat untuk dapatkan Coklat IQ boleh dapatkan dengan pengedar dan ejen yang sah

Boleh Whatsapp
01123084337

Sokong produk Buatan Muslim, Buatan Malaysia dan 100%

Tau tak sapa Duta Coklat IQ ni?
Ustaz yang comel-comel tu..... Ustaz Haslin!!

Till then, thank you... Have a great weekend!

1 Komentar untuk "First Impression & Review Coklat IQ Produk Buatan Muslim "

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top