Special Offer

Review 24K Gold Whitening Mask Powder

Assalamualaikum..

Hellooooooo... Another beauty review 24K Gold Whitening Mask Powder. Busy monday and baru sempat nak update entri. Hari ni cardio day tapi skip Nampak tak kemalasan disitu. Grr.. Menjadi kebiasaan bile malam aktif macam burung hantu, siang tahap keaktifan berkurang. Berbalik kepada tajuk entri  

24K Gold Whitening Mask Powder claims
  • Awet muda
  • Menegangkan kulit wajah
  • Menaikkan seri wajah 
  • Memberi aura
  • Wajah sentiasa tampak cerah berseri, lembap dan bercahaya
  • Menghilangkan kedut diwajah
  • Menghilangkan parut
  • Wajah lebih muda
  • Anti Penuaan


My Review
  • 1 pack tahan lame bergantung cara anda pakai macam mane sebab sekali pakai bancuh duau sudu dah cukup.
  • Masa pakai rasa sejuk dan segar, lepas basuh lagi la rasa segar dan muka pun rasa tegang dan cerah.
  • Pori adalah nampak mengecil after pakai mask. (ketat muke rasa masa mask tu nak mengering
  • Muka lembab dan kurang berminyak
  • Yang kurang best dengan mask ni lepas kering nak basuh tu agak leceh sikit. Macam mask lain yang kena bancuh jugak.
Cara pakai
  • Saya hanya bancuh dengan air mineral (belum pernah try dengan susu lagi)
  • Tekstur masa bancuh jangan terlalu pekat dan jangan terlalu cair nanti susah nak sapu kat muka.
  • Tunggu sampai kering then boleh basuh. Siap...

Ringkas je entri sebab ni pun pending entri jugak.Ok.. Sekian sahaja... Good night!
1 Komentar untuk "Review 24K Gold Whitening Mask Powder"

Bestnye pakai mask..last pkai jumaat hr tu..kalau ad tukang pkai kn best..siap massage muka skali ke..hehe..

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top