Special Offer

Dermapen Wireless Atau Plugged?

Dermapen Treatment In Malaysia, Kebaikan Dermapen, Rawatan Dermapen, Buy Dermapen Malaysia, Dermapen Price Malaysia, Harga Dermapen, Dermapen Treatment Side Effects


Assalamualaikum... 

Soalan yang paling banyak di tanye oleh prospek dermapen. Keliru tak tahu nak ambil yang wireless atau yang plugged. 99% pembeli dermapen memilih DRMP Plugged. 


  • Dermapen plugged- Anda perlu plugged in setiap kali nak guna.- RM319
  • Dermapen wireless - Built in battery dan perlu charged.  RM369

Jadi mane satu pilihan anda? Kalau tengok video dermapen yang buat kat spa atau beauty centre pun beautician gune dermapen plugged. Kesimpulannya, pilihan terletak di tangan anda. Setiap pembelian dermapen akan dapat 2pc needle catridge dan warranty dermapen selama 120 hari. Berminat untuk order? KLIK SINI


Batch dua minggu lepas dah settle pos. Terima kasih. Yang belum order dan nak order boleh order sebelum 6  October 2015. ETA 16 October 2015.

0 Komentar untuk "Dermapen Wireless Atau Plugged?"

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top