Special Offer

Author

Hinode Shop Kini Di AEON Mall AU2

Hinode Shop | Hinode Shop AEON Mall AU2 | Kedai Gift Murah Dan Cantik | Kedai Gift Menarik


Assalamualaikum 

Hinode Shop kini di buka di AEON Mall AU2. Salah satu kedai yang saya suka masuk dan membeli selain Daiso. Biasanya beli mug dan candles. Hinode Shop adalah kedai yang menawarkan pelbagai hadiah yang unik, cantik dan menarik dengan harga yang berpatutan dan kualiti yang bagus. Which means, kalau nak memberi tu tak de la rase macam 'berbelah bagi'. 

Kredit: Hinodeshop

Kredit: Hinodeshop
Kredit: Hinodeshop
Kredit: Hinodeshop
Kredit: Hinodeshop

Sabtu masa keluar hari tu saya beli gelas kaca ni. RM6 sahaja. Dua kali masuk Hinode baru beli. Baru la rajin sikit nak minum air bile gelas pun cantik. LOL. Minggu ni nak beli satu lagi.

1 Komentar untuk "Hinode Shop Kini Di AEON Mall AU2"

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top