Special Offer

Review Hot Shaper Seluar Kurus

Review Hot Shaper Seluar Kurus | Hot Shaper Malaysia | Harga Hot Shaper Malaysia | Cara Kurus Dengan Cepat| Hot Shaper Review | Workout Outfit | Sweat Pants Murah Malaysia


Assalamualaikum 


Hello #madnessmonday !! Baru ada kelapangan nak up entri. Minggu pertama balik KL, body out terus. Sabtu dan Ahad pening kepala memang tak tahu nak describe macam mane.. Fuhhh.. Dua hari berturut-turut pening dari pagi sampai malam membawa hari esoknya pulak. Betapa nikmatnya hidup sihat. Bile badan sihat, boleh buat kerja, boleh selesaikan apa yang patut. Tapi bila badan tak sihat, apapun tak jadi. 

Minggu ni baru berkesempatan untuk workout. Total body workout.  Kalau yang daily workout tu memang tak tinggal kecuali masa cuti raya ada la skip dua tiga hari. Grrr.. Hehe.. Berat masih maintan which means, misi tambah berat badan memang berjaya dan masih berjaya dikekalkan walaupun kekerapan makan kadang kala berkurang. Huhu.. Jadi hari ni nak review la sikit mengenai seluar kurus Hot Shaper ni. 


Claim 
  • Membentuk semula pinggang dan peha
  • Meningkatkan pengeluaran peluh di pinggang hingga 4 kali lebih daripada biasa dengan teknologi fabrik neotex 
  • Membakar kalori dan menyingkirkan toksin serta membantu menghilangkan berat badan. 
  • Boleh pakai pergi ofis atau mase buat kerja rumah
  • Boleh pakai ketika cuaca panas atau sejuk 


Review 
  1. Harga mampu milik. Nak lagi murah boleh beli 1 set (belt, bra & pants)
  2. Selesa dipakai ketika bersenam dan lebih cepat berpeluh daripada pakai seluar biasa. Sesuai untuk kalian yang susah sangat nak berpeluh tu kan. 
  3. Boleh bentukkan peha? Emmm nak cun lagi buat squat.. Boleh toning peha dan juga cantikkan punggung. Lol..
  4. Boleh bentuk dan cantikkan bentuk badan.
  5. Material memang berkualiti, tidak mudah koyak dan sememangnya direka untuk sweat more!! 
  6. Agak kurang selesa jika nak dijadikan sebagai pakai di bahagian dalam di sebabkan material yang sedikit tebal (for me la).
  7. Sesuai untuk exercise kat rumah je untuk wanita bertudung sebab bukan seluar panjang (bawah lutut je) .
  8. Selain seluar, hot shaper ni ada jugak belt, t-shirt dan bra. 

Tunggu apa lagi. Moh le workout jaga kesihatan. Makin remaja bangka ni makin nak kena jaga kesihatan. Dah lame tak buat full medical check up. Bile la ada kelapangan nak menapak buat check up. Till then have a great monday peeps! Nah video pasal Hot Shaper..


Berminat nak dapatkan Hot Shaper ni boleh ke 


Whatsapp 
0179656087

0 Komentar untuk "Review Hot Shaper Seluar Kurus "

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top