Special Offer

Author

Review Penyedut Blackhead Spotcleaner Malaysia

Penyedut Blackhead Spotcleaner | Review Penyedut Blackhead Spotcleaner | Spotcleaner Malaysia | Review Penyedut Blackhead | Penyedut Blackhead Spotcleaner Berkesan Tak | Penyedut Blackhead Murah Malaysia


Assalamualaikum

Baru rase rajin nak up entri ni walaupun malas tapi nak jugak. Pasal spotcleaner. Yang sedut sedut blackhead tu.. Yang tengah hot sangat dalam market sekarang ni.  Order la satu nak test power barang kan!

Bile barang sampai terus saya test dan sangat menghampakan. Barang macam ni nak sedut kejadahnya. Hape pun tak leh nak sedut. Poor suction! Baik guna shiseido mask, vietnam mask, pengepit blackhead lagi better la.

Sekarang pun masih ada yang whatsapp tanya produk ni, tapi saya cakap product ni saya tak jual sebab tak de suction. Pandai pula dorang cakap sis kena wapkan muka dulu baru boleh sedut. Lol. Boleh cari dengan seller lain sebab saya tetap stick dengan no suction!  Tengok review kat Lazada, 11street pun ada yang cakap tak de kesan apa apa pun. Kat facebook ramai yang promote gune produk lain sedut blackhead. Dah kenapa awak-awak yang menjual tu guna video lain, produk lain. Jelas-jelas produk spotcleaner ni tak de lampu macam tu. (refer gambar kat bawah ni). Mostly promote gune video kat bawah ni! Ada la sorang dua yang promote guna video sendiri..
Nampak tak? SEEEEEEEEEE... Grrrr.. Ok jom baca komen-komen kat bawah ni pulak! 

Dari Facebook

Lazada
Lazada

Dah baca komen-komen? Jom tengok video pulak kalau rajin! Oh ye komen paling win bagi saya yang komen kat facebook tu. Kuat lagi sedut gune straw. Memang pun!



 

Sekian sahaja perkongsian hari ini. Terpulang pada diri sendiri, duit masing-masing kan. Saya lagi recommend kalian gune Shiseido mask or Daiso Mask or Vietnam mask tu lagi better. Sekadar berkongsi. Jangan nanti whatsapp cakap betul la sis cakap tak de suction langsung. Menyesal beli . Emm.. Saya dah bagi video tunjuk produk ni tak de suction pun. Till terima kasih baca entri panjang ni!

 
3 Komentar untuk "Review Penyedut Blackhead Spotcleaner Malaysia "

ada jugak nampak iklan tengah hot ni.. sekarang ni saya guna penyepit blackhead je hii.. tapi biasa buat selepas mandi// berlambak2 keluar.. .. dan pernah buat kat spa.. memang dorang wapkan muka dulu sebab nak liang pori terbuka.. :)))

baik guna pengepit tu..lg snng.puas hati.. hehehe

@Wani Sukarno Betul tu Wani.. memang untuk mudahkan lagi keluarkan blackhead wapkan muke dulu..

@Yui : Haah Yui.. Gune yg jenis pengepit tu lagi better. hehe

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top