Hadiah Giveaway Raya Bersama Shida Radzuan Blog Dah Sampai

 Assalamualaikum 

Giveaway Bersama Shida Radzuan Blog | Alhamdulillah tak sangka sebenarnya jadi pemenang Giveaway Bersama Shida Radzuan Blog. Aku ni biasa join contest ke giveaway ke tak pernah ada luck. Tapi kali ni Alhamdulillah rezeki nak menang. 

Semalam hadiah giveaway ni dah sampai. Terima kasih Shida. Face Mask tu boleh pakai malam nanti. Dah lama tak pakai face mask. Handsocks tu nanti aku nak pakai and match dengan baju yang ada.

Bulan puasa ni memang awal betul aku tidur sebab aku takut tak terbangun sahur. Ni pertama kali aku puasa sendiri dengan Lurviey. Tahun lepas sebulan kat kampung, mama kejutkan. Tahun sebelum tu, aku kat rumah mama Lurviey dan time tu sedang berpantang. Memang aku tak bangun turun teman Lurviey bersahur sepanjang berpantang. 

Anyway, terima kasih Shida, semoga dimurahkan dan diperluaskan rezeki untuk Shida, dipermudahkan segala urusan. Aamiin..



9 Komentar untuk "Hadiah Giveaway Raya Bersama Shida Radzuan Blog Dah Sampai "

Tahniah Naniey.

Fiza pun selalu jugak join giveaway atau contest. Tapi Tak pernah lagi menang. 🙂🤭

Tahniah Naniey..seronok kan dpat hadiah..meh la jadi top komentator blog akak...sempat lagi ni nak kejar

Alhamdulillah tahniah.. kad raya shida tu idaman tiap2 thn sbb lawa

Back To Top