Meadows Roasted Cashews

 Assalamualaikum.. 

Meadows Roasted Cashews | Sapa suka kacang gajus? Sedap dan penuh khasiat. Healthy snack ! Tapi tu la harga mahal la sikit. Kalau makan ni memang ralit. Semalam masa pergi Giant ternampak la Meadows Roasted Cashews ni. Jadi aku beli. Biasanya beli Tong Garden punya tapi kali ni nak try brand Meadows. Harga untuk 40g RM4. 

Packaging kecil macam ni sesuai untuk bawa semasa hiking atau jalan jalan. Memang sedap sangat. Nanti rajin sikit aku nak cari kat dalam pasar. Mungkin boleh dapat murah sikit kalau beli dalam pasar. Kalau di shopee 1kg lebih kurang RM50+ tidak termasuk kos penghantaran. Ini dah murah dah aku rasa berbanding kalau korang beli kat kedai Arab. 1kg RM80++.


Kacang gajus ni bagus untuk kesihatan jantung, tulang, saraf. Korang boleh baca khasiat kacang gajus ni kat bawah. 





Banyakkan khasiat kacang gajus ni. Sedap pula tu. Cuma a bit pricey la bagi certain orang. Aku mengadap kacang ni memang susah nak berhenti. Kalau pack kecil tu memang terus habiskan. Korang tau kat mana boleh dapatkan kacang gajus ni dengan harga yang berbaloi baloi? 


5 Komentar untuk "Meadows Roasted Cashews "

favourite kacang gajus ni. sedap :)

Kacang gajus ni sedap. Tak dinafikan harga dia memang mahal. Kalau teringin, beli juga :)

nampak sedap je kacang tu. dah lama tak makan kacang :)

pebret sgt... tp mahal kan hahaha..
kadang dah beli x nak share....
makan sorg2 je sbb mahal :)

kite selalu beli timbang kilo hatnyai punya cashew hehe

Back To Top