Once you choose hope, anything's possible

Jom Main Money Games Di Mortgage Calculator


 Jom Main Money Games Di Mortgage Calculator

 

 Assalamualaikum... 

Bila ada kelapangan masa selain membaca buku aku akan main games. Kali ni aku nak cuba main games baru di Mortgage Calculator sambil menguji minda dalam kira kira.

 
Biasanya bila main games ni memang aku cari games yang boleh bagi nilai tambah kat diri aku. Games kat Mortgage Calculator ni lebih kepada games pengurusan wang, usahawan dan perniagaan dan sesuai juga untuk kanak kanak juga.  Yang penting ianya adalah PERCUMA
 
Antara Money Games yang korang boleh pilih :
 
  • Cash Back
  • Grocery Cashier
  • Treze Coins
  •  Idle Money Tree
  • Bitcoin Tap Tap Mine
  • Lit Ape NFT  Generator
  • Stocks
  • Supermarket Number
 
Kat Mortgage Calculator ni memang ada banyak jenis games sampai nak pilih pun tak tahu yang mana satu dan ianya sesuai untuk semua peringkat umur. Macam aku cakap tadi games kat sini sesuai untuk uji kemahiran kira kira kanak kanak dan juga soal kewangan juga. Kat bawah ni aku kongsikan 2 game yang aku suka.

Hidden Food

Hidden Food ni permainan di mana korang kena cari makanan atau peralatan dapur yang tersembunyi. Permainan ni bagi aku korang kena fokus dan mata korang kena tajam sebab nak cari benda tersembunyi. Naik juling juga mata aku bila makin up level. 

  • Korang perlu tengok di bahagian atas, item apa yang perlu korang cari dan berapa jumlahnya. 
  • Sepantasnya korang kena klik item tersebut sehingga tamat
  • Kemudian korang akan ke level seterusnya dimana yang semakin sukar dengan susun atur item yang semakan padat dan menyukarkan pandangan mata korang. Kat sini mata korang memang kena tajam nak cari item yang tersembunyi. 
  • Kalau korang gagal jumpa item yang korang kena cari, item tersebut akan bergerak dan korang kena cepat cepat klik sebelum tamat.
  • Jika gagal korang boleh main semula. 

Cash Back

Bagi aku permainan cash back ni sangat sesuai untuk kanak kanak yang tengah belajar mengira. Ralit pula aku main game ni sebab nak tekan cepat cepat. 

 

  • Cash back adalah game di mana pemain perlu pulangkan baki kepada pelanggan menggunakan duit kertas ataupun syiling. 
  • Korang boleh tengok tutorial dulu jika tak tahu cara untuk bermain. 
  • Korang boleh pilih level samada nak yang senang atau susah, nak hint ke tak.
  • Lepas tu korang boleh pilih duit kertas atau syiling untuk buat pemulangan baki kepada pelanggan
  • Tekan butang Give Change
  • Jawab seberapa banyak soalan yang diberikan sehingga masa tamat
Kalau ada anak bolehlah ajak anak main games ni sekali untuk isi masa cuti sekolah ni. Daripada main games lain boleh cuba game kat Mortage Calculator ni sebab boleh asah kemahiran kira kira anak anak korang. 
 
 


1 Comment for "Jom Main Money Games Di Mortgage Calculator"

kalau main games jd leka, he hee dulu2 rajin main.skrg tak rajinnhe hee

Back To Top