Special Offer

Author

Exam Bermula!!!!

Salam semua...

Semalam Exam da bermula... Tapi first paper aku jumaat nih. Fuhh... Macam tak caya je da masuk minggu exam. Tak rasa pressure langsung nih. Biasanya da pressure tahap apa pun aku tak tahu, Tapi sem ni mcam relax jer.. Adoii... Parah ni. Bukan sebab da banyak ilmu di dada tapi aku sendiri pun tak tahu kali ni relax je. Minggu study week goyang kaki and lebih fokus pada assignment yang stuck tak gerak-gerak...

Apa nak jadi ngan aku nih. Sem lepas tmpt aku study kiranye corner aku study much more better than this semester. Sem ni tak berkesempatan utk menghiasi study corner aku sbb busy yang melampau. Ari sabtu pun ada program. Mana ada masa. If ada kat bilik pun time utk rest and buat keje sikit.

Sem ni tak pergi jumpa Mr.Robinson. Setiap sem before exam aku akan jumpa die la kejap.. At least dua tiga kali jugak la. Sebab dapat motivasi free if jumpa Mr.Robs ni. Lima paper sem ni tapi dua paper je kat exam hall yang lain semua kat Fac. Boring nyer.

Drug Addiction
Gestalt Therapy
Professional Issues and Ethic in Counseling and Psychology
Individual Assessment
Information Services and Dev in Career Counseling

ni la study corner aku yg tak seberapa indah compare ngan last sem punye.


ni study corner aku last sem.

Tapi bagi aku last sem punye lagi better than this semester. Tapi apapun tak kisah la as long as selesa nak study sebab aku ni suka study kat meja. Tak suka study kat katil. Kang bukan aku yang study.. Buku yang study aku. So bila da jadi macam tu hancus berkecai ler.. Anyway now bru dpt mood nak study sikit. Nanti da xde masa nak study sbb ada benda lain yang nak kena buat khamis ni. Jumaat da exam.


P/S:SEMOGA RESULT EXAM SEM NI LEBIH BAIK DR LAST SEM. AMIN...
Tag : personal
2 Komentar untuk "Exam Bermula!!!!"

good luck naniey..jgn asyik dating je. rindu la my fave counselor ni...hihihi

tq kak yana... hehehe.... mana ada dating.. ari2 jumpa tu bkn dating namenye..

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top