Special Offer

Author

Hari Sabtu Hari Hepi-Happy

Salam Semua...


Emm.. Ari sabtu macam biasa sure ramai yang keluar lepak2 ngan family, ngan anak-anak ngan pasangan dan lain-lain.. Ari ni quite happy sebab dapat keluar siang hari and spent time together... Apapun masing-masing ada cita rasa yang tersendiri kan. Time bile nak keluar semua.. Macam aku, aku mmg suka keluar ari cuti sabtu dan ahad.. And aku prefer keluar waktu siang.. Banayk sikit tmpt bleh pergi.. Yeah... Mmg la jam kan kat KL tapi still got other alternative like guna la public transport...

Anyway thanks to my Lurviey kerana meluangkan masa minggu ni. I really appreciate it dear.. Emm.. Tetiba minggu ni terasa sangat cpt berlalu. Aku lak terasa sangat malas nak menempuh minggu ni. Mana taknye.. Jumaat Sabtu dan Ahad ni kena pergi PD utk slot motivasi. Honestly aku terasa malas sgt sebab ianya menganggu masa weekend aku. Sigh** Apapun aku terpaksa.. Untuk complete hours yang melayakkan aku graduate jadi aku haruslah pergi. Orang lain tak faham apa yang aku rasa. Bagi sesetengah orang tu mmg suka la sbb pergi nak enjoy. Tapi bagi aku, pergi buat keje bukan nak enjoy and suka2.

So kali ni keluar dapat la beli kardigan ngan dalacin-t. Memandangkan dalacin-t aku da abis da, so aku pun beli. Lagipun botol kecik ni tahan hingga 4 bulan. Memang puas hati guna... Then beli la kardigan.. Tetiba berkenan kan..
Cukup la sekadar short update dari aku.. Emm da ngantuk.. sok nak bangun awal pergi keje.. Sumpah aku terasa macam lambat je minggu ni berlalu.. Adoii...
-muka puas hati dapat keluar-

Minggu ni sure akan menjadi minggu yang meletihkan, minggu yang menekankan.. Semoga aku tabah untuk menghadapi hari-hari yang mencabar.. Dengan thesis yang masih banyak kena edit, dengan record counseling session yang masih belum ada, dengan program yang "terpaksa" aku lakukan.. sigh** banyaknye...

P/S: I LOVE HECTIC LIFE BUT I HATE BEING OTHER'S SLAVE..
Tag : personal
0 Komentar untuk "Hari Sabtu Hari Hepi-Happy"

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top