Special Offer

Author

Hana Tajima- Icon Fesyen Student IPT

Salam Semua...

Warghhh... Sudah bersawang blog aku nih.. Lama tak update.. Actually busy ngan praktikal and nak complete kan jam practikal so aku tak berkesempatan nak update blog.. Balik keje da letih. Abis praktikal sibuk dengan thesis and report praktikal plak.. So pagi nanti akan hantar report then.. FREE?? no..no..no.. masa untuk cari keje.. tak keje mana nak dapat duit..



Ok la berbalik kepada entri di atas. Sapa tak kenal Hana Tajima kan.. Rasanye kalau yang bertudung tu mesti la kenal.. Lagi2 student IPT. Ramai je yang pakai shawls style HT termasuklah aku.. Cewah.. memang aku suka pon.. Kalau tak percaya korang pergi la kat IPT mana2 pon mesti ada yang ikut style HT.. Baik IPTA mahupun IPTS.

Tak banyak aku nak citer sebab sok nak submit report and thesis. Sekadar singgah di blog nak cuci sawang. So warm up balik before start entri lain. :)


Yuna and Hana Tajima: Suker..suker..suker...

P/S: DTG CUCI SAWANG KT BLOG.. WARM UP NGN ICON FESYEN YANG AKU SUKER.. :)
1 Komentar untuk "Hana Tajima- Icon Fesyen Student IPT"

aku egt aku punya blog je berhabuk...ko dah bersawang pun...

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top