Special Offer

Author

Aku Rela Tak Kahwin

Salam Semua...

Erk.. Statement berani mati dari aku.. Haha.. Ye memang statement berani.. bukan berani tapi tegas menyatakan hak aku.. Blogger pompuan yang baca ni please take note.. Aku nak tanye. Korang nk ke kawin ngan JANTAN.. Aku rela tak kawin daripada bersuamikan jantan. Sekali aku tak percaya sampai mampus aku tak percaya.. Sekali buat silap aku boleh maafkan.. Kali kedua buat silap sorry la der.. That's for aku lebih prefer be yourself.. I'm being my self.. Tapi ada girl dikalangan member2 aku bila ngan bf masyaAllah perangai baiknya.. Sopan je.. Makan pun sikit je. Walhal pompuan tu suka melantak. Wat pe nk sorok2 hipokrit kan.. Tunjukkan je perangai.. So senang.. Tak sesuai tak yah kawin.

Honestly aku jeles tgk status kawan2 aku yang dah pun bertunang and ada yang da nak kawin and ada yang nak kawin.. Tp ari ni aku malas lagi pk. Penat.. Bodoh je kan nak jeles.. Masa aku belum tiba.. So malas lagi nk pk pasal kawin..

MODE: LOVE IS COMPLICATED!! SOMETIMES SINGLE IS BETTER THAN COUPLE. Hati orang lain je nak jaga.. So better jaga hati sendiri..
Tag : personal
2 Komentar untuk "Aku Rela Tak Kahwin"

huhuhu... walaupun statement dalam entry ni agak terkejut... tp jadi membe blog xpe kan... (blogwalking)

This comment has been removed by the author. - Hapus

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top